Tuesday, March 8, 2016

Wednesday, March 2, 2016

Baju songket untuk dijual 2016




New collections baju pengantin.. Kami menjual baju pengantin ready stock & custome made!
Harga?? Sgt berbaloi dengan kualiti kami sediakan.boleh call saya Liza utk lebih details .Thanks 







Thursday, January 14, 2016

Tempahan baju pengantin dari Brunei

Hi

Liza update lagi tempahan..Kali ni dari Brunei pula..

Baju songket juga tapi Half songket..

Baju kuning size xxl..& besar sangat tapi so far xde masalah yang penting budget ikut customer..

Warna putih pula nak pakai nikah kata nya so Baju sepadang sekali dsamping tanjak complete..

Baju so far ok yg geram sbb pos ke brunei naik harga..Liza selalu guna gedex sbb curtomer selalu nk urgent..
Untuk baju ni smeua 4.3kg..Liza kn caj 290 :(...dahla caj customer postage 180 so short kat situ..

alhamdulillah nasib customer nk topup..guna poslaju murah sikit tp 7hariu bekerja..normal gedex 4hari dh smapai..ok jom tgk baju...








Yang warna kuning tu ada bunga 3d..& yg putih tu pula liza buat manik 3d..  :)

Tempahan baju pengantin 2016


Assalamualaikum...

Hi.

Sudah lama xupdate blog asyik dengan FB & IG...

Almaklumla buzy dengan pelbagai aktiviti duniawi

Baru2 ni ada tempahan emergency customer.Alhamdulillah siap pun baju ni.Nasib cuetomer xcerewet dengan pilihan colour songket & ada stock.Baju ni buat dalam masa 3 mnggu.MANIK??
Memang full & rapat dahla nk jurai2 tp syukur sebab customer puas hati sangat dengan baju ni,aPE YANG dia nak semua sama & yg penting katanya jurai2..
Customer ni dari Singapore kebetulan dia ada jemputan wedding di KL..so liza meet dia di Hotel Istana..ALHAMDULILLAH semua settle..

Liza pun puas hati dengan baju..

Anyone nak tempah boleh contact Liza 0179747316



IG: aj_wedding



Zoomm in

Thursday, September 11, 2014

Wednesday, September 10, 2014

Sept 2014 baju pengantin


Assalamualaikum bj pengantin utk dijual.berminat blh contact liza 0179747316
@ walk in ke butik kami di dataran selayang batu caves

Fb : ajwedding tiga
              @
        ajwedding ajwedding












Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011