Thursday, August 4, 2011

My Pre Wedding

Assalam bloggers semua..
Aishhhh berdebar2 ni 76 days to go..adoii boleh tak perasaan skrg xnak kahwin.Xde mood.Entahlah.Mcm2 la dlm kepala ni pikir. =(

Ok hilang mood xnak kahwin.Nak citer pasal my pre wedding last week.Lembab nya Liza update,gmbar dh lama dpt,tp xde mood lg nk gosip2 dlm blog sbb masih terkenang2 bila dahi Man luka gara2 kena driver.Kecoh gak 1 club pasal Liza cederakan kwn.Adoii malu pun ada,tp Liza bersyukur nsb baik xkena mata.Kalau kena mata comfom cedera parah.Ade kes anak Tan sri mana entah last 3 years kt tempat yg sama,7 jahit kena di bibir,patah 2 gigi.Main golf ni bahaya kalau xde experiencE.Boleh bawak mati juga sbb kayu golf sgt keras..K OOFFFF Topic!!!!!!!!

My PRE WEDDING!!


- Date : 25 JULY 2011
- Venue : RSGC ( Kelab golf diraja selangor )
- Attire : Sport- Team Bola Sepak Malaysia
- Theme : Santai
- Time : 9.30am-1.30pm
- OP : Hafeez Hasmat

Jom layan picca kami..















itu sahaja..byk lagi..malas nk upload..skr tgh buzy buat storybook & print..=)

12 comments:

Syima Syaz said...

eh eh tunang u ada iras sikit mcm tunang i lah...hehehe

kaklong said...

ayo...terbaik jugak gambar wpun en tunang tercedera kan..tak pe, jnji cantik pre wed ni...

tak pe, jnji kita hepi ok!

good luck dear..kuatkan semngat yer...

CikNaa said...

nice =) kapel of bola nih..hehe

♥ Kasut Pink ♥ said...

suke,suke, suke... x pernah lg tgk org buat pre wed kat padang golf..

My Aisy said...

cantiklah...lagi2 sweet gambar yang de air turun tu...cantik...kreatif tul...wat kat padang golf...

My Aisy said...

cantiklah...lagi2 sweet gambar yang de air turun tu...cantik...kreatif tul...wat kat padang golf...

Renee Meow said...

last pic so schweeett...!!!!! :D besh gak buat pre-wed kat golf club kan.. tehee.. :D

eMaH SoMeL said...

nice pics :)

LittleSunshine said...

syima: yeke..serupa..ahaks..kalau kurus skit bf i mcm bell ngasri..ahaks..(perasan)

k.long:itupun kena paksa tu.cedera punya psl..tq ye..=)

ciknaa: semngat team bola sepak msia =p

kasut pink: sbb staff ade harapan la buat kt golf club..lau x jgn harap..berangan je.hik2..tq dear..

my aisy: i pun suka yg ada air pencuran tu walaupun dahi dh berbalut gagahkan jua berlari2 bwh air =p

reene:my frens say last picca mcm hindustan style..kah kah..sesuai la kot ;p

emah..tq my lovely fren =)

Lynn said...

semoga berbahagia..^_^

purlpe.pink said...

cantiknyeee, kenapa x pakai baju malaysia kuning :)

anyway, im oso b2b, pahang exactly.
im following ur blog.hope u can update moreee about ur preps.
thanks.
http://everybodylies3.blogspot.com/
syakilla.

Rahmah said...

cntik gmbar....salam perkenlan...masih terpikir2 nk wat tema ape untuk pre wedding...

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011