Sunday, June 24, 2012

Wedding Clipart

Alhamdulillah..

Kenyang dah makan nasi Lemak,milo tamak..Kalau kat opis,Liza buat milo kaw kaw la ltk..ada org kisah???hahhahaha..Hari ni ahad,penuh dah pogram..mlm td sampai muka mencuka sebab Liza balik kerja sampai 6,selalu saturday 1145 dh hbs kerja tp smlm AGM 2012,so Liza & exec semua kena standby for election..tu yg fenattt & husband ajak pi hantar kereta kt customer plk...Liza ingt nak tido awal tapi pukul 12 baru samapi umah..Husband ajak minum kt mamak Liza xlarat..Last2 husband hantar Liza balik dia gi sorang2..Liza xlarat nk teman minum..hhahahahhaha..

Now,sibuk la Liza mcm thn lepas.Nak cari itu ini utk my bro wedd.Theme dah dapat,so Now nk cari Clipart utk design macam2.Dalam kepala otak ni idea beribu riban,takut nnti hasil hampeh.Liza ni kadang2 bukan boleh caya sgt,hihihi..Mungkin Liza nk design guestbook,label mineral,label taq..mcm2la..idea DIY ni..So far ni je la Liza jumpa..if sape2 ada link yg hebat lagi..share ngn Liza ok..tq =)





For my bro wedd ada new project..xsbr nk start with my hubby =)

4 comments:

sarahhernyzar said...

chaiyok ! mesti liza boleh buat punya la. wee ! GUDLUCK dear ! XOXO !

Syima Syaz said...

kadang-kadang rindu jugak ek nak buat wedding prep..tp i malas.hehe...tp adik pun insyaallah tak lama lagi kot nak kawin.cuma tunggu dia dapat permenant job la then trus kahwin...

mesti lah kita yg kena arrange kan sbb adik lelaki.hehe suka2

LittleSunshine said...

Insyallah.tgh gigih ni.tggu wed sarah ni.xsbr2

LittleSunshine said...

Rindu mmg rindu kn dgn preps kawen.sgt teruja ms dolu2.tu la syima,nnti adik syima blh la syima buat ape yg ptt.mn yg kita xdpt buat ms wedd kita,blhlah di apdatasikan.waahhhhh gituuu.haha

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011