Friday, July 13, 2012

Baju Pengantin Baru utk dijual......

Baru nak update lagi pasal baju pengantin..
Cuaca panas sgt.mata dah ngantuk,petang ni ada shoot utk magazine IP..
Xsbr nk join & tgk photoshoot kat butik..
Lagipun ada byk yg nk kena stlle..Ada order/client2 yg Liza xcomfomkan price n stock..
Memang fenat juga la nk melayan comment..tapi alhamdulillah ad ala juga rezeki sikit2..
Liza aka marketing kat Butik Marlina ..plus bussiness partner. =)
So Liza mmg akan uruskan butik bab2 marketing.Macam big boss dah ada customer tetap..
Liza nk tayang baju yg dh siap mggu ni...






Sekarang customer banyak nak dress.Baju ni kebanyakkan ditempah oleh mak andam..Ok sesiapa yang nk cr package wedd boleh jumpa liza atau call 0179747316..butik di selayang bt caves..jika pahang..temerloh pun boleh =)

FB : ajweddsouvenier

9 comments:

anaztasias nora aira said...

waaaaaa kalo dulu sebelum nora kawen liza dah jual ni mesti nora sambar ehhehe :)

jayfathil said...

baju2 kt ats ni utk dijual ke?

jayfathil said...

baju2 kt ats ni utk dijual ke?

nYomeL said...

kan nora kannn..?? hehe!

CINTA UNTUK KITA said...

tak mau ckp hal kwin :(

LittleSunshine said...

waaaaa sorrryy baru reply..mgadalah nora ni..boleh je beli utk annversary..hahhahahahhaha..

alia shafida said...

kak..bju yg wane biru2 nk jual ker ..?yg no2 .

alia shafida said...

kak..bju yg wane biru akk jual ker ..?yg no2..

Anonymous said...

Kak baju yg peach 2 tok djual eh???...if jual pm hrge kat number 0174404993

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011