Saturday, December 17, 2011

ohhh negatif

PIN PIN Morning darlings...

Nak mengomel kat sini ya.pagi2 sabtu ni.NEGATIF..........itulah keputusan dari UPT (URINE PREGNANT TEST ) Liza buat selasa lepas.Be4 ni kan Liza ada buat entry yg Liza asyik loya2,sbb tu buat test.

Liza beli UPT tu di Watson Kt Tesco Ampang.Balik kerja terus beli walaupun pket dh kering.Masa beli tu nmpak 2 jenis je.RM 6.90 & RM 4.90.Dua shj so no choice.Liza beli yg RM 6.90 sbb packing warna pink.hihihi..

Sampai umah pukul 4.30.Masa tu hujan lebat sgt.Liza xbuat lg test sbb penat.So dalam pukul 6ptg br buat.tup tup NEGATIF..aishhh xde rezeki lagi.Husband balik dgn basah kunyut kena hujan Liza pun bgtahu berita tu.Hubby ckp xpe.xde rezeki lg.Kami ok je =)

Tapi yg peliknya Liza still loya2 n muntah yg xjadi.cuma xla teruk msm dulu.Period mmgu dpn.Kalau Liza xdtg juga Liza nk jumpa doc sbb ttakut ada penyakit lain.Kena la buat rawatan awal.

Ok u alls tq for support n doakan lagi utk Liza ye.chow

6 comments:

IdAmAn said...

saya pon alami simptom ys same padahal baru je kawen 19.11 ari 2... xtahu pe masalahnye... mmg sgt2 xselese...

yana aka heart^bee said...

awak simptomnye mcm da ade, mcm yana dulu mmg lambat dpt detect.beli yg watson gak la.lepas 2x buat n detect +ve time da 1 1/2 month.

lg 1 keputusan lbh tally if buat test pagi2, 1st kite buang air tu.

Byzura Mj (By) said...

kdg2 perubahan hormon dulu.. tp better jaga makan. mana tahu masa tu proses nak lekat. macam by :D

choclairissa @ intan said...

yg saye pernah dgr kene buat test pg2 first bangun sbb time tu result paling accurate..

tapi kan time saye awal2 kawen dulu pun selalu nk muntah jgk..sbb rase badan lain macam..kalo gosok gigi je mesti muntah..tp still xde pape pun..

takpe enjoy dgn hubby dulu k :)

Syima Syaz said...

cuma liza try lagi sekali next week...tgk i kan pink, tak kuat lagi.maybe belum dapat detect kot...

apa2 pun goodluck k..mane tau rezeki ada.jaga diri...

LittleSunshine said...

Tq semua for advice.liza pun ada gak rs disebabkan pemakanan.tp pelik ya.lama loya2.apapun tggu medical checkup after period nnti

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011