Thursday, May 5, 2011

2 Majlis kn handle..

Perut sudah kenyang..Pagi2 sudah mkn ns ayam,Pukul 10.15 dh heavy menu.itulah rutin Liza sejak keje tmpat baru ni.bfast/rest time 10.15-11am.pergi kantin/cafe terpaksa la melahap mkn2 yg berat.Tp lau xtahan selalu pukul 8 or 9 Liza dh buat milo utk diri sendiri.Tempat baru ni kn la pandai2 la sesuai kan diri.Before ni jd head department suka hati mak bapak aku nk kuar,mkn,rest..now kn limit.Xpelah yg penting Liza suka dgn tmpt keje br ni.Sama je jg padang.Bos plak sporting.Lagila best.

Pogress wedd preparation?Berhenti seketika sbb nk cr duit.ha3.Boleh plk mcm tu.Kelmarin En Risik pening pasal gift utk bertandang.Sbb dia mls nk susahkan kakak dia.Mmg kakak dia dah beli 200pcs gift utk vip ms kt Bandung last month.Tp utk guest xbeli lg.Lbh kurang 1k jemputan.Yg Liza dh settle.So en risik mintak Liza settlekan.Mulai dr skrg Liza kn la tolong n cari apa yg nk kasi.

Any idea?Liza ingat nk bg Yassin & Tasbih mcm Lyana MK.Kat Mydin pun harga boleh tahan.Paper gift comfom recyle paper.heheehe..xpelah.majlis dia majlis kami juga.En risik anak yatim.So dia pun harapkan kakak nya shj.Tapi kakak dia dah sponsor Lembu 1 ekor,xkan semua nk minta sponsor.byk cantik kitaorg..hahhahaha..

Theme bertandang silver.so i need riben silver.resepi green & turqoise..yuhuuuu bertambah kerja ku.n bertambah pahala ringankan beban bakal suami.. =)


8 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

belah bertandang 100% incik tunang yg handle..hihi..

anaztasias nora aira said...

suka idea tasbih dan yasin kecil kan comei dan bermanfaat

liyana said...

kita pun guna paper recycle ni je utk door gift, lalala

LittleSunshine said...

mizz sue: wah senang la xpyh nk pening2..he3

nora: yg penting bermanfaat..sgt happy bila gift tu berguna..

liyana: murah n jimat guna rcycle paper..=)

miey anna said...

olo comelnyekalo letak dalam beg cmtu..nice je ^_^

Rilla said...

Suka sangat kalau dapat Yassin. Takpe, Liza boleh buat punyalah. Tolong bakal suami ape salahnya...majlis tu untuk kita jugak kan

ElyaElmo said...

best gune paper brown ni..bajet!

LittleSunshine said...

miey anna: tula walaupun harga sgt murah tp very nice ..
Rilla: buat ms ni bf dh setuju.sbb dia kata pun sgt bgs idea tu
elya: walaupun budget tp hasill sgt gorjes

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011