Tuesday, May 17, 2011

Apam yg comel!!

Happy Wesak day to my Buddish frens.
Agak lama x update blog.Akhirnya berjaya gak menaip kat rumah.Byk bhn2 nk update sebenarnya dlm blog ni.Dah bertimbun2 entry yg kn tahan sbb xde masa nk on9.hehheehe..
Liza nk share ngn kawan2..sape2 yg teringin buat desert buffet tu kan apa kata u all tambah apam palkodot yg tgh hangat promote dlm FB sekarang.Adik beradik macaron juga warna warni tapi ini version malay - apam...hehhehehe..

Apam comel ni mmg favorite Liza dari kecik.Kalau mak beli mesti Liza la yg rembat dulu & org lain xsempat mkn.Lahap x lahap.kui kui..If nak buat hantran pun ok juga.Kalau Liza nk tambah utk menu desert la.Comel lg kalau buat design theme wedding kita =)

Harga? x tahu la plak.sory ya Liza baru je jenguk2 dlm FB xtnya lg kawan how much per pcs. Apam ni pun ade filling kat dlm tau.Bukan kosong semata2.If nk request no filling pun xpe..So renung2kan la.. =)

::: Apam Palkodot :::

::: Packing :::


::: Filling Strawberi ::: Yummy

9 comments:

SophoRoSyNe a.k.a cik giRang said...

akak kite buat sndiri je..mudah je nak buat apam ni..mmg sedap..tp resipi asal tu akak kite da modify sbb dia nk apam tu lembut jgk even masa dia da sejuk..sekelip mata je licin..hehehe

LittleSunshine said...

kalau family yg pandai buat lg bgs..sedap kan apam comel ni =)

amy fahmi said...

sedapnyeeee....nyummy. i fail lah bab2 wat kuih ni. :p

LisaLisut said...

sdpkan.hehe.aritu gf adik i buat dia isi peanut butter.tak sesuai tekak i tp sedap la jugak.hehe.u pye isi ni cm best je hehe

Q said...

Suka sangat apam!!!suka gila...hari-hari bfast makan apam pon takper...tak terpikir plak apam comel boleh buat hntrn!!hihi

Hidayati Farhan said...

comelllll lah liza. sukanya. ari tu kwn i pon tny mn nak tempah telur dinasor neh. hehe

choclairissa @ intan said...

wahh what a coincidence..saye baru buat review pasal apam tu..

http://choclairissa.blogspot.com/2011/05/polka-dots-mini-apam.html

dan harini ade officemate buat apam tu dan bagi saya makan....sukeee~~

anaztasias nora aira said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Anonymous said...

Hi, yеs thiѕ article is really nicе and I have learned lot of things from it гegarding
blοggіng. thanks.

mу website Bauchmuskelübungen

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011