Wednesday, May 11, 2011

Alhamdulillah Genap 10 tahun...

Hi frens..
Rindu nk update.Buzy sejak 2 menjak ni sbb byk kerja sdn bhd..
Masuk kerja 6.45-2.45, kul 5 dah nk kuar rumah pergi berniaga plak
with my lovely.Xpela...lagi 5 bulan ok sikit kot sbb dah kawen,
So hari2 Liza kena jemput En risik ke Sentul & pergi buka kiosk kat Selayang.Balik pukul 1 pagi.Pukul 5.45am dah kena bgn.Penat?mmg xpyh ckplah,
Tapi Liza kena tahan sbb jika kita nk berjaya,bukan senang.Apa yg berlaku ada hikmah.En risik selalu pesan kat Liza supaya sabar & tahan sikit sementara nk tunggu hari bahgia kami.

Alhamdulillah, 1 Mei 2011 genap 10 years kami berkawan & bercinta.
Liza ingat lagi masa ni Liza form 5, macamna en risik proposed suruh jadi awek dia.kelakar sgt2,sbb dat time Liza nak pergi tuisyen kat bandar be4 masuk kelas kitrg gi minum & en risik tanya.Liza xjawab sbb ms tu Liza minat kat org lain.Memang gatai sungguh zaman sek dulu2.hahahaha..

Then Liza diam, en risik tarik tangan.Merayu2 dia suka kat Liza..so sweet.Now sape sangka kami bertahan hingga sekarang.Kami pun xexpect kami serius maklumlah Liza pun ms tu bukan suka sgt kat dia.Tapi sbb keikhlasan en risik dr hari demi hari..Liza happy sgt..

This year merupakan tahun yg sgt buzy utk kami.Kerja,berniaga & mcm2 lagi.So ahad lps Liza kerja plak kena cover for tournoment,tghari kami kuar lunch area sri gombak & bought 1 slice cake.Menu western food & kami order beef steak yg sgt sedap..then we all tgk movie.

Liza harap hubungan kami kekal hingga akhir hayat.Tahun ni juga kami ingin melangsungkan perkahwinan.Hari2/detik2 yg kami tunggu utk perhubungan kami dr sek menengah lagi..Syukur kepadamu ya tuhan sbb temukan Kamrul Azman Abd Ghaffar utkku..

::: GAMBAR TERBARU KAMI :::

6 comments:

LisaLisut said...

wow.lama tu :)
liza ade bisnes ek.cool.happy 10th. :)

lovelyadibah said...

wah!!so sweet!!:)moga this will be the first 10 years towards many many years ahead!!:)

dba doakan jodoh korang b2 hingga ke syurga...amin~~ :)

LittleSunshine said...

lisalisut: bisnes kecil kecilan je..tambah duit poket..tq ya

lovelyadibah:tq tq..kita sama2 doa ya..

Adila Yusof said...

congrats:)umur kite sebaya la..hehe..ur story lbh kurang i je..coz know each other from school lagi...happy for u again:)

choclairissa @ intan said...

semoga berkekalan selamanya..

~ mizzAmy ~ said...

gigihnya liza. good luck dear and congrats on ur anniversary. ;)

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011