Friday, January 13, 2012

Agains at Golf Digest Malaysia

Hollaaaaa..
kejam kan baru nk update.Mmg hari2 on9 tp kadang bila dah menaip entry nk publist post use blog droid (tablet) boleh plak fail.mangkuk btol,,,penat je taip panjang lebar..menciiiiii..tu yg terhegeh2 nk update..kadang2 ok kdg2 x..maybe sbb line berukband yg hampeh tu..

Ni nak citer sikit di tahun baru 2012,Yeayyyyy muka Liza masuk majalah..ngehhh ngeehhhh.Nk masuk muka dlm Pengantin xdpt2, dpt masuk Magazine Golf Digest Malaysia pun okey.Actly, ni 2nd time.,last year terpampang 1 muka surat besar muka Liza,issue bulan ni kecik je..Mcm biasa my boss infom melalui msg saturday lps..

''Make sure check GOLF DIGEST this month.U can fame up"

Mula2 blur juga apahal ptg2 ni bos msg rupa2nya suruh Liza cr magazine ni.So dgn lajunya pergi News.com cari.Be4 tu boss dah tagged gambar dlm FB.kira xsuprise la..hihihi..Issue this month bos cerita pasal control golf course or mainteance during wet weather,so dgn bangga nya bos cerita psl anak buah yg naughty ni.Bos tahu Liza mmg gila glam tu yg masukkan pic.Opssss my bos mmg permenant writer for one of columm this magazine.So kira guna org dlm la nk nk masukkan gambar..hahhahaa..tp seriusly lps baca article yg bos tu..rasa sayang sgt kat bos..sbb bos syg kami semua..wlaupun team kami kecil utk handle 300 hectre golf course tp kami telah buat yg terbaik.This year my azam nak improve dlm bidang maintenance golf & harapan nk jadi consultants suatu hari nnti..amin..

::: Front Page Issues Jan 2012 :::

:::Liza yg baju pink..Pic be4 kawen :::

3 comments:

UyaRayza said...

glam gitewww hehehe..nk signnnnn..dh kire artis dh skang kn ;)

LittleSunshine said...

uya : artis yg xberapa nk artis..hihihi..

Renee Meow said...

congratz masuk magazine..bestnyerrr artisss okeh..hehe :D

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011