Tuesday, March 1, 2011

MAP to Wedding Location!!!

For those of you who would like to create your own map, boleh cuba yang mcm ni..
Lain dari yng lain..I am in love with maps

Love the idea!!







So!!!!!!! As a conclusion

I LOVE this map! This is a great step by step.

* For me, sgt sesuai kita guna map mcm ni..invatation utk kwn2 terdekat.kalau bg org2 kampung or guest parents, agak2 kena pancung tak??ada kartun2 plak..he3..

P/S : jgn lupa visit my entry - tinggalkan komen untuk Contest AF!!i need ur support for vote ( comment ) tenkiu

17 comments:

FaRaLySsA said...

nk tny...klu nk wat map gtu, cmne ek??

lovelyadibah said...

huhu~..mmg kena pelangkung kalo bg kt sedara or famili..

:)sukala~!

FaRaLySsA said...

try tgok sini...;)

http://says.my/faralyssa/milo-fuze

LittleSunshine said...

Faralyssa: kalau guna adobe pun boleh..sape teror mmg bgs la..for dowload picca cuba try
http://www.dafont.com/search.php?psize=m&q=wedding

lovelyadibah : kn buat proposak kwn2 jer la...

Byzura Mj (By) said...

By pun nak buat cam ni. Tapi bila ingat orang-orang vateran yang akan tengok kad. terus cancel :(. Tapi for e-invitation sangat2 ok dan kiut!!

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

comelnye.. siap ade ikan segala bagai..

dyll basri said...

liza, map kita kena banyak ikan patin.. comey wehhhhh...

LittleSunshine said...

byzura:yaaa for e invitation boleh sesangat..=)sbb kwn2 jew..

kst pink: kalau umah dkt laut ltk ikan bilis la..hik hik

dylla: ko ni buat aku gelak sorang2.aku xdpt bygkan ada ikan patin.he3

kitakesitu said...

suka yg da 1st one.siap ada ikan comel bagai.hehe.cutee

LittleSunshine said...

ikan tu yg menampak kan bertmbh comel..

anaztasias nora aira said...

alamak ! ayah saya mesti tak mahu hahahah sob sob seyes comel :)

LittleSunshine said...

he3..jarang org tua yg akan agree,,kite2 je la boleh =)

MIZZ SUE said...

hehe..kalau bg kawan2 yg sekepala tak..pe..dpa yg org berusi ..kena pelangkung pulak kang..hihi

poyaty said...

ehhh mmg suka la

lain dr yg lain kan. xdela formal sgt

LittleSunshine said...

mizz sue:so idea ni kn bagi golongan2 kawan2 jer..hahhaa..bg org tua mmg kn perli..kutuk..kah kah..

poyaty: unik kan..so boleh la try kalau yg teror adobe tu..edit2

nYomeL said...

mmg menarek kalo wat map camni utk e-kad.. kan.. kann..?? :D

LittleSunshine said...

yaaa nk buat e kad sgt menarik gunakn idea ni

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011