Thursday, March 24, 2011

Perfume For Men!

Hai B2B readers & silent readers..

Lama xupdate.jeles tgk kwn2 lain asyik update je.Bukan ape,internet mgada2 slow sgt.Mood menulis dh terbantut.Entry kali ni pasal hantaran.Liza rs ni 1st entry utk hantaran kahwin.Liza n en risik dh list down apa brg2 utk hantaran bg sebelah pihak perempuan & lelaki.But x 100% comform kan.Maklumlah nnti mula la nk itu ini.

Yang pasti PERFUME mmg dlm list.WAJIB!!.En risik request nk perfume DUNHILL yg black.Ada yg boleh hilangkan bau rokok.Almaklumlah en risik ni perokok yg tegar =(..
Liza xpernah pun usha lg price for this perfume.

Alhamdulillah, utk brg2 hantaran L&P ramai yg sudi tolong belikan..Uncle Liza steward MAS.So last month,uncle liza dh infom kalau nk cr brg2 hantaran juz list n dia boleh tolong cr kat UK or somewhere kt mn yg murah.happy =) so apa lg Liza dh minta tolong survey kbtln br2 ni uncle Liza fly ke UK..sbenarnya kt oversea set2 perfume jrg ade yg 1 set kecuali time Cristmas brla senang yg dijual utk gift set,Macam kita kt Msia ni mmg dijadikan hadiah hantaran..

Uncle Liza dh usha & dia dah jumpa perfume dunhill hitam tu 100ml..jual set xjumpa lg.Harga... juz RM 1++ for 100ml..Liza rs murah =)..So,xpyh nk pening2 lg.My bff pula tggl kat US..SO dia pun offer nk carikan perfume,set make up,clutch..ape2 yg Liza nak..kt US byk outlet n las week dia call set gift utk Polo & Armani utk Men dlm $60-80 Dollar...alamak murah gila..Nasib baik my BFF nk balik bulan 9,insyallah Liza akan borong kat dia jer..

So, skrg msh berbelah bahagi.nk beli 1 botol ( 100ml ) DUNHILL or set gift POLO or ARMANI..rasa nk rembat semua ..gila tamak kan?hehehehe..apapun Liza happy n bersyukur sgt sbb my uncle & my BFF yg handle utk brg2 hantaran =)


::: PERFUME DUNHILL YG EN RISIK NAK :: TP XTAU LA JNS NI KE??




::: Others choice =) :::


6 comments:

~ mizzAmy ~ said...

kena tanya si tukang yg nak pakai lah dear. dia prefer yg mana.

♥ Kasut Pink ♥ said...

polo black tu je yg pnh bau.. blh thn keras.. ape kate liza n tunang pegi soping kompleks gi try bau ke3 tu then br buat pilihan.

elle's laaa~ said...

wahh... best nye ade kwn yg dok oversea... hehehe :)) pilih jgn tak pilih liza... heeee :)

CikNaa said...

sy beli armani code tu kelmarin kat sogo. 5 item 1 set lbh kurang dlm 350++ bau sgt kuat :)

LittleSunshine said...

mizz amy: tukang xde mslah..si pembeli ni je pening..hu3
kasut pink:entah bila2 la nk pi survey..lembap sikit bab2 perfume ni..=p
elle: tu ar..nsb baik kwn yg baik hati nk offer..sgt happy
ciknaa:armani 5set dpt harga mcm tu ok gak..

irna said...

tak try usha kat bebas cukai..hrga pun murah2 je..

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011