Wednesday, March 16, 2011

Wedding Cousin =)

Mornink semua..
Alhamdulillah..bdn dah xpns lg cuma selesema je still menghantui diri ni.sgt xsuka.
Baru2 ni cousin sebelah ayah Liza kahwin di Temerloh,Pahang.Liza xsempat nk pergi akad nikah hari sabtu lps asar sbb Liza tolong En Risik kat gerai.Pukul 5 am br sampai temerloh sbb mlm mggu tu pukul 2.30am tutup gerai..

Memang xcukup tido,pukul 10 dah nk gerak ke rumah pengantin.Xkan la nk gi lambat2 sbb saudara mara yg kahwin.1st smapi memang teruja dgn villa Pakjang.Actly ni rumah baru Pakjang Liza..dia seorang contractor,no wonder la buat rumah secantik2 sebesar2 tu.Design dlm rumah palk style modern.terkesima kejap..hu3..

Ok,cousin Liza ni nama nya Liyana.Dia 2thn muda dr Liza n seorang pensyarah.Dia merupakan ank sulung dr 2 org adik beradik,so comfomlah kenduri kena buat meriah2..
Wah makanan mmg sgt best..smpai 2 trip Liza makan.ahaks..Ade ayam golek lg =)

Pelamin ok nice..besar, baju kain dia beli kat JAKEL.so juz sent to tailor..Set bilik warna putih..i like..mcm yg Cik Kina tu..he3..HANTARAN dia buat sendiri je.sgt cantik.mcm tempah .dia tiru dlm web Arma.Adoii berkobar2 Liza nk buat hantaran sendiri ..he3 =)..

Ok Liza tunjuk picca wedding kazen liza ya.. =)

:: Me with Cousin ::

:: Me & Sis ::


:: Hantaran ::








::Gift::

:: Bilik Pengantin ::

:: Kek Pengantin ::

:: Meja Pengantin ::

14 comments:

lovelyadibah said...

saya suka pelamin!:)

~ mizzAmy ~ said...

tema purple & pink. chantek... my fav colors. ;)

LittleSunshine said...

lovelyadibah: nak pelamin cntik!!he3
mizzamy: cntikan purple pink =)

farahfatihah said...

suka lah ungu baju dia!!!

kitakesitu said...

trend pelamin sekarang yang macam gini kan...tingi-tingi...hee

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

semua chantek.. baju pengantin dark purple pon chantek.. kasut hantaran perempuan pon chantek! hehe

liyana said...

cantik nye! pelamin cantik, baju pepel yg cantik, bilik tidur cantik, hntaran cantik... superb! :D

LittleSunshine said...

Farahfatihah: Liza pun suka bj purple tu =)
kitakesitu: aah pelamin skrg semua yg mcm tu..lau nikah..rendah je..he3
kasut pink: ofkos la cantik dh wane pink..liza suka set handbag n kasut..same kaler
liyana: yupp superb..semua dia buat sorang2 jer..

LisaLisut said...

waaa mana dia dpt kotak kaca utk kek tu?awesome!

LittleSunshine said...

lisalisut: xsilap..bekas kaca tu kita boleh tempah kat kedai cenderehati/piala tu..harga around rm90

cheQmOomOo said...

nk nikon juge!! :))

CikNaa said...

mane dia beli ek sarang burung kaler putih tu. xpenah tgk lg.. hehe

LittleSunshine said...

cheqmoomoo: nak canon jugak!!!ha3
ciknaa:xsilap liza..dia beli brg2 ni semua kat nilai

miss puteri said...

suke byk!hehe

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011