Friday, June 24, 2011

Pameran Kerja kahwin 2011

Hye Ladies..
Agak basi juga la apa yg Liza nk citer kat blogger2.Sape ada pergi Jln Conlay Pameran baru2 ni?Ini kali ke 2 Liza pergi,thn lps pergi dgn en risik but this year with my housemate.Saje je jln2 bukan nk cari apa pun sbb semua preparation dh ada vendor kecuali duit je xde lg nk bayorrr!hik hik hik...

Orait Jln Conlay ni opis Liza jer..jln kaki pun sampai.Tujuan pergi sana nk tgk pelamin yg cantik & sumber inspirasi. Best sbb pada yg sama dpt mkn free..mn booth katering & makanan tradisional Liza n housemate belasah mkn xhengat dunia.Makan free sape xnak..rezeki jgn ditolak..musuh jgn dicari..hokeeyyy...

Seperti thn2 lps, byk booth yg disediakan oleh Kraftangan Malaysia.Masa Liza pergi tu xramai sgt org sbb weekday.Best la amik2 gambar sbb xramai org.Pelamin oleh vendor mmg cantik so xrugi la Liza pergi sana.Amik berkat duduk jap kat pelamin sambil berangan2 dpt pelamin yg cantik2/mahal..Liza pengantin budget!!!!!Liza n kawan2 spend lebih kurang 1jam lebih juga la kat pameran tersebut..Ok jom layan gambar...

:::Nice Beading :::

::: Pelamin Angsa ni RM4000 :::



::: Bunga Sabun :::Wangi!!::


::: With Bird Ice :::

:::This Cake Rm3+++...Mahal!!:::


::: cute cartoon :::


Orait tamat sudah entry ni..Mahu jln2..cr pasal..daaaa

2 comments:

UyaRayza said...

Liza...pelamin angsa tue cantik laaa...mmg sesuai dgn harga hehehe...pengsan jap lepas tgk hrga hehehe

LittleSunshine said...

mmg cantik sgt2..sbb tu harga dia makkk aihhhhh..sape2 ade duit bolehla..hik hik

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011