Friday, June 17, 2011

Souvenier yg comel From SSF

Assamualaikum kwn2.
Today friday,suka yer u all sbb esok korang cuti ya.Happy Friday ya.
Actly, cerita ni agak basi juga hendak dikongsi tapi gambar dh snap setakat letak dlm folder my picture kan baik Liza tayang2 kat blog ni.he3.Last 3 week kot,Liza ada pergi SSF kat Damansara.Nak tgk apa yg grand sgt SALE kt situ padahal bila belek2 wallet,urmm cukup2 mkn jer duit yg tinggal.xpe window shoping shj di SSF..

Agak memboringkan sbb time tu Liza pergi seorang shj.Kebetulan ms tu tunggu cik Syahira balik dr kerja.Liza nk ambil brg aka kain yg dikirim oleh cik Dylla.1st time masuk SSF so agak teruja juga la bila tgk brg2 yg sgt la comel.Liza pergi ke floor Weeding,dat time ramai gak la makcik2 yg sibuk nk beli brg2 gubahan utk hantaran.Dalam hati best nya anak makcik ni coz mak nya sungguh excited..he3..

Liza sungguh berkenan dengan bekas Salt & Pepper.If buat souvenier for VIP sgtla sesuai.Price lebih kurang RM15 per pair.Liza byk kali belek2 bekas yg mcm2 jenis tu tp budget xde kot utk bekas tu sbb i budget pengantin.hik hik hik..snap picca pun sudah rasa berbaloi2.Buat kenangan je la tapi if sapa yg belum ada idea utk gift VIP, Liza rs sgt sesuai utk korang.

---- Salt Pepper ----


---- Yang siap digubah ----


Then ade jg souvenier akikah.Boleh la isi gula2.telur dlm carriage baby yg comel.Ada dua kaler iaitu silver & gold..aiskk tunggu dapat baby la.gatai..kawen pun xlagi.Inilah carriege baby yg comel tu..


---- CANTIK KAN? ------

Masa di SSF juga,Liza jumpa doily paper kaler silver tapi harga sgt mendukacita sbb sgt mahal & kenapa mhl?Kualiti nyer sgt berbeza/berkualiti so no wonder la harga mcm tu.Agak tebal & kalernya sgt la cantik.So, doily paper tu hanya utk dilihat shj.he3..Jom tgk ya Doily Paper berharga RM14


---- Doily Silver -----


---Theme wedding Liza- turqoise & green ----

Lebih kurang 1 jam lebih Liza jalan2, Cik Syahira msg yg dia otw & kitrg meet kat dpn SSF.First time jumpa dia & sekarang dah jadi tunangan org pun ..Tahniah yer Syira.Ok time rest sudah habis..back to work..HAPPY WEKEND FRENS!!

6 comments:

Wawa Yusoff said...

bekas tu cutee sangat :)

LittleSunshine said...

cute kan?liza suka sgt

UyaRayza said...

comelnye salt pepper tueeee hehehe..

senyumSOYA said...

yang cradel baby tu comel..aishh...nak2~

nida-razak said...

sangat cumei..suka yg no 2 tu.. =)

LittleSunshine said...

uya: mmg comel tp xde budget..he3
senyumsoya:yg tu tunggu dpt baby kite beli..hik hik hik
nida razak: ohh yg 2 tu mmg cntik..liza pun suka

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011