Thursday, June 9, 2011

Wedding Dress/Theme

Assalamualaikum...
Sejuk pg ni,dr td Liza xtanggal sweater sambil pusing padang.Dah ronda2 padang, msuk opis layan milo panas + karipap sambil online jap.Bos ada,tapi aku buat muka tembok main internet.he3.

Agak sibuk la semenjak 2 menjak ni.Today genap 2 month kat RSGC.everything ok cuma yg boring asyik kena pusing padang.be4 ni tempat kerja lama Liza pusing twice per day.now kena upgrade lebih.Tapi yg best kepala xpening.Setakat ni xde la lg masalah sebab, Club ni semua complete.Staff ramai,mesin cukup...so apa2 arahan just serah kat supervisor.Man pun cakap tempat kerja baru ni Liza xstress mcm dulu.Bos pun baik,byk yg dia ajar Liza mcm2.Sama mcm bos tempat lama dulu.Best sgt2 sbb dorang xkedekut ilmu.

Opppsss mukadimah terlebih sudah.Title Wedding dress tapi melalut je lebih.Liza dah decide nk pakai wedding dress on my reception =)..Be4 tu baju nikah n bertandang dah siap!!!!!Last week tailor dr Bandung tu pos.Sgt happy dgn baju2 yg Liza dapat tu.Next Liza teaser yer ..tungguu...

Theme Liza sama ngn Dylla - Turqoise & Green. Family Liza decide pakai warna green & si pengantin warna cream..Pelamin ikut theme..Liza akan try my best dptkan apa yg Liza nak.Ok, for my dress, akak butik tu nak design kan.Alhamdulillah.Harap2 cantik..Liza dah discuss macam mana dress yg Liza inginkan.liza search2 dlm internet jumpa la seakan2 yg Liza nak..Tapi kita hanya merancang je la kan..


Dari gambar di atas..Liza berkenan sgt yg kanan tu.Tapi itu seksi kan.Kena la tutup atas ok.Liza bukan nye minah saleh..hihihi..ala2 bunga 3D..Best nya kalau dpat kain yg jenis mcm tu.Mood berangan okey..Kepada blogger yg masih xtahu lagi theme kaler Liza..sila tengok di bwh..he3

9 comments:

Hidayati Farhan said...

turqoise n green? mmg xpenah tgk lagi. nk kena gi wedding liza ni klau nak tahu hasilnya. jgn lupa invite ye dear. hehe

K.I.N.A said...

i like baju belah kanan tu..cun!

~ NANA ~ said...

mcm cantek je turqoise+green....try la :)

farahfatihah said...

mmg cantik warna yg kamu pilih!!!

LittleSunshine said...

hidayati: Liza invite semua bbf..hasil yg first kita tgk dylla punya sbb dia kawen dulu dr Liza..kami share2 diy =)

kina: oppss liza slah taip..kanan yg liza suka..hehhehehe

nana; yupp mmg cantik..tu yg sibuk pilih kaler ni..

farahfatihah: tq farah..=)

Q said...

WoW!berani ni..hihi cantik2...:)

LittleSunshine said...

cantik cantik..hopefully impian mnjadi la..hihihi

UyaRayza said...

uya suke yg kiri tue hehehehe...sexy gitewwww hehehe

LittleSunshine said...

sexyyy..aiyokkk,,,he3

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011