Thursday, July 7, 2011

27 SUDAH!!

PPEEEEEPPPSSSS..

Hi, my lovely readers
Semalam birthday Liza. 6 JULY!! Susah 27 umur Liza..Alhamdulillah masih sihat sejahtera & di bumi tuhan yang indah ini.









This year Liza xcelebrate sgt mcm thn2 lps sbb kena berjimat cermat.hu3.En Risik dah pesan tahun ni birthday hadiah semua ats dulang bulan OCT nnti..kui2..Tapi perkara wajib bila birthday Liza mesti my future husband akan bwk ronda2 KL.pusing2 bwk kete samapi lebam..tgk gelagat manusia..

Dinner??Kami berdua makan di restoran steak house.yummy..bersama kek Red Velvet Hana from SEDAP2 BELAKA..!!mmg terbaik la kek tu sampai en risik jilat2 pisau..

Wish sgt terharu.Ramai kawan2 yg wish..thanks u alls..Thn ni insyallah last sebagai anak dara.thn dpn dah jd mak dara.. =)

To ALIZA JOHAN..
happy birthday!!!!!!!!!!!!!!

8 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

hepi belated besday liza... sambutlah puas2 sbb tahun last single.. yey!!

Aimifiqa said...

hepi belated bday. nnt jadi mak org sudah. hehe. ><

fiqrahanggun_65@yahoo.com said...

berita baik untuk bakal pengantin di luar sana!!!
butik pengantin fiqrah anggun menyediakan khidmat perkahwinan yang berpatutan!lawati blog kami http://fiqrahanggun.blogspot.com/ untuk maklumat lanjut tentang pakej2 yang disediakan!

~ NANA ~ said...

HB dear!

smg panjang umo, murah rezeki, n hepi2 selalu :)

UyaRayza said...

hehehe suke die eh hehehe..hepi besday tau cik aliza hehehe

LittleSunshine said...

kasut pink; yeayy tq..be4 jd mak dara..hihihi

aimifiqa: insyallah..excited..hu3

nana: tq dear..=)

uya: tenks beb.sgt suka..mood gatai..hik2

plain jane said...

happy belated birthday

LittleSunshine said...

plain jane; tenkiu so much

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011