Tuesday, July 26, 2011

Xcdent Pre Wed!!

Hai kwn2..
25 July 2011..Monday comform tarikh ni keramat bg kami.Pertama nya Photoshoot Pre wed kami..ke 2...he3.BF kena belasah dgn GF..=0

Semalam Liza buat shoot pre wed di tempat kerja Liza di RSGC.Sungguh excited Liza nk ambil gambar almaklumlah..My bf xsuka bergambar.So bukan senang nk ajak buat pre wed.

Alkisah nya mcm ni.Dalam pukul 1 lbh kami bertiga dah settle ambil gambar dikawasan padang.So,Liza ajak la shoot di Driving Range.Kbetulan ms tu tgh kerja2 mantainance so dats time xde la members2 memukul bola.

Tgh asyik2 Liza nk hayun Driver,lupa Man ada kat sebelah.Selama ni kalau Liza nk swing comform xde org.Adoii..tupppps kena dahi Man.Memang terkejut Liza..ms Man pegang dahi dia di sebelah kiri.Tgk2 luka dah terbuka.Darah dh byk mgalir2.Sambil2 kesat2 darah,Liza cuak n say sorry sgt2.Gila..Mcmane la Liza boleh terhayun kat dgn excited nya.

Then,Liza suruh Man rehat & Liza pergi ambil peti first aid.Nsb baik la ada kapas/kain so liza tampal la apa yg patut.Kami berhenti dlm 30 minit sbb Man ckp kepala/dahi dia berdenyut2 thn sakit.Keluar air mata gak la dia.Liza?em mmg rs bersalah sgt2.ms tu..xtahu nk ckp ape.Memang takut gak la Man marah.

Man ckp dia ok so kami sempat la berlari2 kat fairway bwh sprinkler utk shoot last.Pastu Liza dah kesian tgk dia mcm xselesa.Hantar Buggy then trus nk pi klinik takut2 cedera teruk.Kebetulan ms nk balik,Bos Liza jumpa n pelik tgk Man berbalut dahi & terkejut bila Liza cerita dahi kena driver..semua geleng kepala bila nmpak dahi man berbalut.

Ptg tu Liza pergi Klinik & doc ckp 2 jahit..erm xsngka la plk sampai kena jahit.maksudnya luka tu dalam/besar la..Kesimpulannya..semua kwn2 ckp Liza ganas.belum apa2 dah belasah man dengan kayu golf.Tadi ms pergi kerja semua staff pelik mcmana la Liza boleh swing driver tu mcm tu..he3..

Man!!So sorry xbuat lagi dah...xsengaja ya syg..muax...muax..he3


:::Menahan sakit :::


:::Before Kejadian:::


* Mak Liza dah bising2..belum kahwin dah cederakan anak org..wawawa....

14 comments:

~ NANA ~ said...

hehe comel je u ni...camne la blh xcident smpi cmtu...hihi

LittleSunshine said...

sbb comel la sampai luka ank org..he3..terover excited..OP ckp..ha2

liyana said...

sampai luka ye encik beliau...mmg ganas ni, hehe

kaklong said...

mmg comel la cik GF ni...heheheh ,
tak pe la...tu la nak tunjuk tanda syg GF pada BF...ahaks...

pe pun, hope lepas ni kne la hati2 na..heheheh.
sweet sgt!

chezaza said...

alolo... ciannye cik abe dye. Pas ney ati kak. he3

Hunny Kitty said...

hehehe..leh call talian nur tak? hehehehehehhe

farahfatihah said...

adoiii sakitnya.....xtergambar kot rasa sakit tu kalau sampai berdarah huhuhuu papepun ati2 pas ni yer

LittleSunshine said...

liyana: sgt ganas..kesian dpt bakal bini gangster..=p
kak long: tu ar tanda kasih syg sampoai berparut la atas pelamin nnti
chezaza: tq comfom lepas ni hati2 yg sgt hati2..man serik xnk gi driving range..he3

LittleSunshine said...

hunny kitty: talian dimahsuhkan.ha3..report xsahih..kui2

farah:sgt sakit sbb driver tu keras..mcm kene hempouk ngn lesung batu..kot..=(

UyaRayza said...

bahaya2 hehehe..xpe2...masa nie la nk bermanja2

zety said...

alolo..ciannyer..belum kawen dah kene dera..hahah..
kenangan manes tuh.. cian korang..

LittleSunshine said...

uya: awek temerloh mmg bahaya..kui2..

zety: kesian kt bf la..tahan skit..skit sgt..bf kata =(

~ mizzAmy ~ said...

lorr... siannya tapi x sengaja nak wat macam mana kan?

LittleSunshine said...

amy; xsengaja sgt2 ni...myesal sampai ari ni/...

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011