Sunday, July 17, 2011

Bon Odari & Harry Potter and the Deathly Hallows Prt 2..Best!!!

Hai..Happy Sunday..

Yeay smlm hari jln2 bersama en risik..Lepas habis kerja..1145 terus pergi ke rumah kakak en risik di Sentul..Nak pergi Shah Alam dulu becoz kawan Man ada Organize Pesta Jepun Di Stadium kt Nirwana...Bon Odari....Nama pesta tu..Kami sampai awal pukul 2..xstart lg..tapi vendor2 tgh prepare kiosk masing2.

Pesta tu kwn Man yg organize so kwn dia yg suruh Man pergi aku xkisah follow jer.Macam2 makanan jepun dijual kt situ.Penat juga la mana satu nk pilih..Last aku beli Sushi,dorayaki,& mcm2 la..xingat ..he3..Bestnya! En Risik ni mmg xsuka sgt menu selain mskn melayu last2 dia beli burger..nsb baik la..ada sorang je perniaga melayu jual burger..yg lain semua makanan jepun..

Kawan Man buka booth jual2 souvenier Jepun merangkap kpd org kuat Bon Odari ni..Mula2 kami tgk persembahan tarian pembukaan ..best sgt..pastu kami usha souvenier..1 set kimono..RM200..xde la Liza nk beli,,,lainlah theme wedding kami..Jepun..ahaks..pukul 4 lebih kami balik..tp org ramai br sampai..penuh parking tau

Destinasi ke 2..Brem Mall Kepong..Watching Movie Harry Potter...
Memang terbaik la episod kali ni walaupun sedih tgk ramai kwn Harry yg mati utk mempertahankan Harry...tp suka sgt..mcm nk tengok kali ke 2.he3..




Liza tak nk cerita byk2 sgt2..nanti korang tgk dah x suspen..So, u alls sila lah pergi menonton Harry Potter di pawagam berdekatan...hehehe

5 comments:

Syima Syaz said...

best sbb dah tgk jumaat hari tu...

sedih sbb no more harry potter..

saya baca buku since 1st buku + tgk movie since 1st movie, memang rasa sgt 'kehilangan' harry potter...
tapi baca buku dia lagi sedih part 1 kembar mati, prof lupin + wife dia mati, n budak yg fanatik harry tu pun mati...sedih teramat2...

K.I.N.A said...

sedih tak tengok lagiiii..haha..pudin suh tunggu die tengok sabtu depan..tak tahan da ni nak tengok..haha

veesakura said...

me dah tengokk!! hehe. memang best gilerrr. rasa nak tengok lagi jer. tak sabar nak tunggu fullset dvd die kuar.ngeee

senyumSOYA said...

heheh..yang bon odori tu kan.. asanya dia start lam kul 7 mlm.. time tu memg happening~ macam oesta cahaya n dapat tengok tarian piring..best!! malam baru event sebenar..ehehhe

LittleSunshine said...

syima: yup next year dh xde Harry potter..sll excuted nk tggu bulan july..=(

kina: lambat lg tu..sbr yer.ha3.liza xtahan sgt nk tggu lama2 sbb ramai ckp best..=)

veesakura: kn beli dvd la nmpaknya..tgk hari2 lps gian ..sgt best

senyumsoya: mlm br event tu meriah..kitrg ada hal mlm so tu yg pergi ptg..next year kn pergi mlm la plk..=)

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011