Sunday, July 10, 2011

All about Unique- Wedding Cake

Alhamdulillah..

Habis 1 keping murtabak ayam + putu mayam liza makan.Tadi Liza with BF pergi pasar mlm area Gombak.Cari menu utk dinner.Dah lama xpergi pasar mlm,so mcm2 la kami beli..
Mula2 nak balik awal,sbb Liza nk kemas umah & buat ape yang patut..lipat baju ker,iron baju tapi En risik ckp bosan plk kalau Liza balik.Sbb tu la psr mlm jd destinasi kami yg seterusya..

Ok..Malam yg sunyi.housemate still xpulang2 so melayan google.Liza nk search ttg perkara2 yg unik tentang wedding.Entry kali ni pasal Wedding Cake Unik.Cake antara perkara/benda yg sgt penting untuk sesuatu perkahwinan.Bakal2 pengantin akan sibuk mencari vendor2 cake utk memenuhi impian masing2.Bukan shj rasa yg sedap ttp design cake amat penting.Tapi ade sesetengah pengantin ini mempamerkan bentuk2/design kek perkahwinan yg sungguh unik.Jom GOOGLE!!

1.Kek Pelik..manusia/gaun



2.Kek Buku/Kamus









Pelik tak???Liza rasa sangat pelik..Utk wedding Liza nanti rasa xakan ade konsep cake yg terlampau unik ni.kalau buat pun rasa nyer proposal terus kena reject..hihi..ok sudah lewat..GUD NITE!!

8 comments:

anaztasias nora aira said...

dear, kek no 1 mesti parents tak setuju. kek terakhir geliiiiiiiiiiiiii hahahah :p

~ NANA ~ said...

Ya Allah! ingtkn bentuk taik yg last tu...kekekeke

Syima Syaz said...

hahaha sama lah nana... mati2 ingat bentuk taik...hahahha..

aduh sakit pipi sebab tahan gelak...

LittleSunshine said...

nora:no 1 bygkan ko potong diri sendiri?yg last tu mmg gelik..yuksss

nana:liza pun mula2 ingt taik..rupanya binantang apa entah..apapun tetap..geli...

syima:ape motif dia nk cake mcm tu yer..hu3

amy fahmi said...

gelinyeee tgk kek last tu. tak sanggup la.

UyaRayza said...

kek last tue uya igtkn tuttttt hehehe..rupenye binatang eh hehehe..geli jer

Hunny Kitty said...

yg last tu mesti minat starwars tuh hehehehhee..nak tunggu bff kawen nak suh dia buat kek darth vader!! hahahaha.....

nak mintak tulun like nih:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150239256611374&set=o.105233696196553&type=1&ref=nf

LittleSunshine said...

amy: hahaahha..tahu xpe..liza pun gelik..he3

uya: liza pun..kalau minat pun tp pilihlah yg sesuai...gelisss

raden: yupp..btoi..lau mcm raden minat kitty comel la ..yg ni aishhhh

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011