Wednesday, February 1, 2012

100 days we as husband n wife :)

Assalamualaikum.

Today KL cuti for hari wilayah tp en hubby kerja di s.alam.so en hubby kerja la.ok last sunday genap 100 days kami as husband n wife.kejap je ms berlalu dgn pntas.pejam celik ehhh dh 3 bulan lbh kami dah kawen.


Masih jauh perjalanan sebagai suami n isteri,menempuh dunia perkahwinan.dengan iringin doa,liza harap kami kekal bahgia selamanya.perasaan selama jd isteri ni mmg xterkata byk yg berubah dlm apa jya perkara.dulu seorang sekarang ber2.jadi slow2 liza buat yg terbaik untuk menjadi isteri solehah.bukan senang tau.walaupun kami telah kenal sejak 10 thn yg lalu,sgt berbeza alam bercinta dengan alam perkahwinan.apa yg pasti kahwin ni sungguh seronok :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

3 comments:

Martika Diyana said...

alhamdulillah... tahniah ye awak.. hepy kite tgk orang yang hepi.. semoga berpanjangan... semoga berkekalan.. semoga bahagia selalu :)

elanie*Q said...

ai kak iza ku..bdw kak,s0ri sgt2 xdpt dtg ritu ms wedding akak tau.bkn xnk dtg tp dr umah kat jhr tu ke tmerl0h dlm 6jam. Esknye hubby duty plak. Kesiankan dia nk drive 12jam huhu. Anyways, C0NGRATS tau! Byk kali gak tgk fb akak tp asyik tlupe nk wish. Jahat py kwn kan? S0ri ye :( sempena dh kawen ni sm0ga bterusan cube jadi isteri yg s0lehah.hdup bc0uple mmg xsama ngn hdup suami isteri kan? Mehla kt sama2 jd yg terbaik buat our other half ye. Cayang akak! :D

LittleSunshine said...

Martika:tq for the wish n reading my blog.terharu.hik hik

nanie: tq nanie.xpe no hal lgpun nanie kn ada baby kecil,so phm semua tu.mari2 la sana2 kita jd usteri yg solehah :)

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011