Wednesday, February 29, 2012

Honeymoon @ Bali Islands..Part 2

Hujan turun yeayyyy..so lepak kat Office..UPDATE..
Before ni Liza ada infom kan Liza booking hotel thru Agoda.com....
Mula2 banyak juga la Liza survey booking on9..Yang mana harga ikut budget.
Itupun Liza booking 3 weeks before fly.Malas nk susahkan diri samapi sana sibuk nk cari hotel..Liza sampai mlm,Ambil taxi dari airport terus mnta ke alamat hotel.Lebih kurang 15mnt dr Airport.HOTEL VILLA DIANA ( 3 1/5 star)..dkt dgn bandar Kuta..mula2 sampai2 tgk jln mcm xbest..bila kat etrance,layanan baik dari staff2 situ,mcm biasa welcome drink & suprise!!!

Pihak management bg Private pool utk kitrg sbb honeymoon.Syukur.Liza mmg nk private pool tp kenangkan range harga mhl n budget xde..Liza amik deluxe room.Dah rezeki kan..mmg happy la..Ok kawan2 bagi Liza sesiapa nk ke Bali,jgn risau hotel2 kata sana semua nya ikut budget.ada yg mahal,murah,sedeharna.so jgn bimbamg..click je ada byk website yang membantu.Tapi,Liza suka cr hotel melalui,expedia,agoda,etc...

:::: Room ::::




::: Private Pool ::::


::: Villa Diana Bali ::::


::: Lobby :::



- Hotel/Villa ni sanagt recomended..bersih,makanan sedap..staff friendly.
- Kami xsuka hotel yang bertingkat2,so sesiapa yang suka santai n relaks hotel ni sanagt sesuai..sebab xramai.apa pun nk buat sangat best,..

3 comments:

Renee Meow said...

alooo liza ni..kalau post awal2 kan best bleh i book hotel ni gak..heheeee.. ;p

choclairissa @ intan marliana said...

huaaa bestnye katil~ romantik gitu..ehem ehem :)

IamAin said...

untuk 4 hari berapa kak??best nye..dekat x dengan bandar kuta?

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011