Wednesday, February 29, 2012

Honeymoon @ Bali Islands..Part 1

Hollllaaaaa..
Ok post ni agak basi sebab empunya blog dah 4 bulan kahwin & honeymoon pun dah nk habis..Habis madu dah..keh keh keh..kesian tgk picca kahwin & honeymoon xde pun Liza nk update.Ok sekarang dah boleh update ye kawan2..
FYI,Liza & en hubby honeymoon di Bali Islands after 2 weeks selamat diijabkabul.

Kawan2..Liza yang decide nk honeymoon kat Bali bukan en somi ya.ehem2..bukan apa tahun 2010 Liza dah pergi ke Bali ,so oleh kerana Liza xpuas merayau2 tgk keindahan alam so,dlm hati nk pergi sekali lg dgn en hubby,Alhamdulillah en somi setuju.Lgpun oleh kerana kami ni nak gak honeymoon di oversea,pikir2 Indonesia la plg sesuai sbb matawang rendah.Mula2 nak pergi Krabi,tp takut budget lari.So,tepat jangkaan kami.Ngam2 je budget kami di sana.

Liza beli tiket flight 4h3m.Liza booking 1 year before fly.HA3.Punyala excited.tapi yg best Liza dapat harga yang sangat murah RM310 for 2 person.So phm2 la ye semua dah include luggage,foods.Yeayy sgt happy sbb dpt price terbaik.

Untuk hotel Liza pun siap2 boking guna Agoda.com so puas juga la survey.Last2 decide villa & berdekatan dgn pantai.Price RM700 for 3night.Before ni Liza mmg ada contact no supir yang Liza gunakan khidmat dia tapi xmau ambil ngn dia sbb dia busuk.hahhahhaha.sengal kan.mmg service dia ok tp Liza xsuka bahu badan dia.tu yng untuk honeymoon ni kami decide gamble.Liza kalau pergi mn2 mesti gamble,main redah je.Cuma utk hotel je Liza nk resort yg terbaik n boking awal2 sbb special.Honeymoon la katakan..

Lain2.part 2 okey... =)


2 comments:

Liyana said...

ala... cite la kat sana pulak.. :)

LittleSunshine said...

Ngeh2.ade br je part 2.tungguu :)

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011