Wednesday, February 1, 2012

Camping di ulu dong.raub.

Hyeeee.

Dalam berapa minit je ni enntry ke 3 untuk hari ni sbb blog droid hari ni mood baik.liza update so far semua publish.kalau x.sll je fail n try again.kl cuti tp liza kb duty.yang lain semua cuti.liza kn cover utk ph.lagi 1 jam balik.yuhhuuu n claim 1 day replacement.i like it.


3 mggu lepas,liza tetiba mengidam nk pergi camping.liza infom en hubby nk camping n nasib baik hubby pun xkisah.sebenarnya dr bujang lg kami ni mmg suka activiti camping,picnic.jadi xde masalah nk preps semua tu.dulu waktu study kt uitm mmg activiri camping setiap sem luza join sbb luza ambil course park/landscape so activity luar mmg byk.


Liza n hubby pikir kalau nk camping ber2 mcm xseronok so liza ajak 2 org aunty liza join sekali.lokasi kami di sungai pulau chekas,ulu dong,raub.aunty liza yang sorang ni mmg stay kt raub so senangla kerja kami.ini kalu ke 2 kami bercamping kt situ.kitrg gerak dr kl ptg sabtu.dr kl dalam 1 jam setengah ke raub.liza lepak n mkn lunch kt rumh aunty n pukul 5 br gerak ke ulu dong dlm 30mnt la dr bndar.masa tu cuak juga coz hari dah gelap nk hujan tp nsb baik dh pasang khmh baru hujan.atas sikut dr tapak perkhmhn pulau chekas ada air terjun lata jarum.hubby ckp tmpt tu cantik tp xsesuai nk berkhmh kalau perempuan ni.


Mlm tu kami dinner bbq.aunty liza ada bwk macaronni goreng so mng ala2 western la.hihihi.nsb baik kawasan tu mmg tapak perkhemhn so,toilet,surau n tmptt bbq disediakan.senang la sikut urusan.pukul 7 liza mandi sungai.gila senja2 nk mndi juga.aunty liza pening tgk gelagat ank sedara yg br kawen ni.hihihi.


Published with Blogger-droid v2.0.1

1 comment:

Martika Diyana said...

wahh jeless heheehehhe

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011