Wednesday, February 1, 2012

My bff engagement

Holla.

Tadi liza nk update kt pc,tp pc buat hal so update new entry guna tab je la.Actually takut juga nk update guna tab ni sbb ada time cerewet juga.liza guna software blog droid.banyak kali time dah betcerita sakan ni menaip punya la pnjang time nk publish fail.bila save dlm draft xde plak.maybe line broadband yg problem kot.


My bff dah tunang.yuhuuu.sedih nya la,dah lama kawan baik liza nk tunang bulan 12 yg lalu tp baru la nk update.kejam x?liza happy sgt my bff ni tunang (uya).yela kami ni kawan sejak form 1 (2011) so,apa yg kami buat semuanya dgn bersama2.susah senang sama2 cuma kdg2 agak terbts juga coz uya ni ank manja.hihihi.adik beradik 2 org je n dia satu2 nya ank perempuan,so byk gak pntang larang itu ini xboleh.tp xkisah la zaman sek kami mmg seronok.


Kbtulan rumah kami dekat je.mmg time sek men dulu liza sll lepak umh dia.tapi antara liza n dia,liza la plg sosial n degil sikit.hahaha.uya mmg my best fren yg tahu pasal perhubungan cinta liza n hubby sbb tu ms liza nikah,liza nk dia jd pengapit :). 


Off psl cerita kami,liza nk cerita pasal pertunangan uya.insyallah uya akan berkahwin bulan 11 thn ni.lebih kurang 11 bulan dia bertunang.bakal suami mmg xdijangka sbb dulu ms sek bercinta ngn org lain,tp xde jodoh.uya ni mmg ramai peminat sbb dia comel.tunangan dia pun semua kwn2 sek xkenal,liza sorang je knl.sbb ms dorang blindate dulu,liza follow.inipun kwn u dia kenalkn.so kwn2 punya kwn mereka ada serasi n bertunang.alhamdulillah.


Untuk majlis uya,semua preps dia n mama dia yg uruskn.hantaran mmg sgt cantik.diy dari mama uya sendiri.for package pelamin n baju uya amik bridal di temerloh.butik anggun ni antara butik pengantin baru di temerloh.majlis tunang uya sgt meriah.maklumla ank sorang je perempuan.jom layan picture.


P/s: weiii b2b.enjoys ur preps wedd :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

4 comments:

Martika Diyana said...

waauuuu... soooo sweet.. :)
cantik la bff awak :) ucap tahniah untuk die ek :)

uya said...

ngeeee..so sweet..thanks bff : )

LittleSunshine said...

Martika:conel n cntik.hihihi. :)

Uya: nk jugak interframe ko.hik hik

Shah Ieda said...

awk sewa butik pengantin apa ya, tuk pelamin and makeup..saya nk cri area temerloh

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011