Welcome to my blog! Feel free to leave your footprints :)
RSS

Thursday, March 15, 2012

Sabun -Liquid Detergent@Dynamo & Softner

Asslamualaikum kwn2...

U alls kat rumah cuci baju guna sabun apa?mesti ada yg suka sabun liquid macam dynamo,top,breeze etc..kan kan?Tapi ada juga yg suka guna sabun serbuk.Sebenarnya Liza dah lama bisnes sabun,tp husband Liza yang lbh active.Lebih kurang 2thn kot kami kehulu hilir hantar sabun.BEFORE kahwin & AFTER kahwin pun still mencari duit lebih dgn jual sabun.Malah,abg Liza yg stay kat Kuantan pun dh jadi pengedar tetap.

SABUN NI SEMUA KAMI AMBIL DIRECT DARI KILANG.

SABUN LIQUID YANG PALING FAMOUS IALAH DYNAMO..

JANGAN RISAU SABUN NI PEKAT & XCAIR..

SEKARANG HARGA DYNAMO PUN DAH MAHAL KAN?

SABUN NI BUKAN 100% MCM DYNAMO TP ADIK BERADIK DYNAMO.SO FAR BANYAK KAMI DAPAT GOOD
FEEDBACK FROM CUSTOMER.XCAYA?RAGU?..BOLEH CUBA..

BIASANYA KAMI JUAL 10L TAPI SIZE KECIL PUN ADA 4.5L.MY CUSTOMER SLL BELI YG BESAR SBB LAGI UNTUNG & MURAH..


DETAILS JENIS SABUN YG KAMI JUAL & HARGA:-

* SABUN DYNAMO/LIQUID DETERGENT - RM 27 (10L) , RM15 (4.5L)
* PELEMBUT FABRIK/SOFTNER - RM 26 ( 10L)- LAVENDER,ORANGE,STRAWBERI
* WAX TYRE : RM8 ( 500ML)
* SHAMPOO CAR : RM 8 (500ML)


KAMI JUGA ADA MENJUAL PENCUCI LANTAI,DETTOL,PENCUCI PINGGAN MANGKUK & BANYAK LAGI..SEMUA DALAM KUANTITI 10L,4.5L..MACAM2 JENIS SABUN YANG DIJUAL



SABUN DYNAMO 10L

SIZE KECIL 4.5L

N
CTH PAMPLET....

JANGAN RAGU2 CONTACT LIZA KALAU NAK TAHU LEBIH DETAILS.YANG PASTI SANGAT JIMAT & SANGAT BERKUALITI.PENGHANTARAN SLL DI KWASAN KL(SETAPAK,WANGSA MAJU,GOMBAK,ULU KELANG) FREE.SBB DEKAT JE NGAN RUMAH KAMI.YANG LAIN2 BISA DIATUR.KALAU AMBIL BANYAK FREE DELIVERY SEKITAR KL,SELANGOR(SELECTED)..

PM ME OR BOLEH SMS.CALL MY HUSBAND NO 0103614072 (MAN)

AGEN DIPERLUKAN...KALAU BERMINAT NAK JADI PENGEDAR PUN BOLEH..

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

73 kritikan:

Intan Suhana said...

aku nak sabun macam bau kuar dari laundry..oh bau nya sedap dan tahan weyhh..ada?

LittleSunshine said...

Aku xpernh antar dobi.so xtahu bau mcmane.haha.tp suplier aku mmg sll antr dobi sabunni.nk try boleh je.xrgi pun.hihi.nnti package ikan ptn.kah kah.

Sha Ha NA said...

Sha Al Habsyie
Saya sekarang menjadi pengeluar sabun ini di kuantan..(bancuh dari rumah)
siapa2 yg berminat boleh la ambil dari kami untuk mengedarnya.. :)

013-9353575
salbiha1669bae@gmail.com

Tokey Kodai said...

wah peluang menarik nie...mcm mane nak jadi agen ea...berapa harga utk agen dan pengedar???emailkan pada warisan.geliga@gmail.com ea..thank u =)

leeya said...

Salam intersting,klau saya ingin menjadi egen pengedar sabun baju harga berape ek klau ikut harge borong..
leeyanasir@gmail.com

Nurul Nasrul said...

email sy nhasnrl_07@hotmail.com

Nurul Nasrul said...

email sy nhasnrl_07@hotmail.com

Nurul Nasrul said...

email sy nhasnrl_07@hotmail.com

Nurul Nasrul said...

email sy nhasnrl_07@hotmail.com

Anonymous said...

area pantai dalam bleh hntr x?

Wnazlina Wibrahim said...

salam... nak jadi agent macam mana yer?? email detail kat wnazlina@gmail.com

Anonymous said...

email detail to suhailayosni@gmail.com

NEY NEZ Enterprise said...

sis..ade stock lagi x? area mane ye?

Anonymous said...

Sis,bpe hrg klu amek byk ye??sy berminat nk jd agen

Email sy..babyluvgebu@yahoo.com.my

HazeL said...

brape harga nak jd agen..tolong email pada saya... duex_bi@hotmail.com

Yatie MS said...

berminat nak jadi agen.. tlg emailkan quotation ke nurinaqaleesya@gmail.com

shahreaza said...

NAK JADI AJEN JUGAK...nak tau detail..email sy bole kn?
shah.affsb@gmail.com
call pon ok jgk,
012-2851761.
tQ..

Cikgu Musi said...

Berminat gak nak jadi ejen ni..emel saya..
anos_80@yahoo.com

Red Blooded Women said...

blh email saya details brg n harga utk agen nurfardilla41@yahoo.com

Red Blooded Women said...

blh email saya details brg n harga utk agen nurfardilla41@yahoo.com

khai said...

berminat nak jadi agen boleh email khaiamira2010@gmail.com

farah said...

Email saya farah8565@gmail.com

Abd KhathR said...

Berminat jd ajen boleh email detail ke abdul_khathar@yahoo.com

Abd KhathR said...

Berminat jd ajen boleh email detail ke abdul_khathar@yahoo.com

Abd KhathR said...

Berminat jd ajen boleh email detail ke abdul_khathar@yahoo.com

Abd KhathR said...

Berminat jd ajen boleh email detail ke abdul_khathar@yahoo.com

Abd KhathR said...

Berminat jd ajen boleh email detail ke abdul_khathar@yahoo.com

zie said...

as-salam..bg harga agent...
email ke fauziah.pooja@gmail.com

zie said...

as-salam...bg harga agent
email ke fauziah.pooja@gmail.com

Anonymous said...

salam. minta pm detail kalau nk jd agen ke tomokodeluv@gmail.com

thx

Anonymous said...

email harga agen muhammadizzatisa@gmail.com

Anonymous said...

salam saya berminat utk jadi agent.
bley pm details tak?

email : amoys_47@yahoo.com

Anonymous said...

salam..leh details u hrg agen x???

::sid:: said...

Salam, nk tau harga borong.

Bole email details ke
shahrulazrin@gmail.com

Anonymous said...

Berminat nak jd agent... Cane ehhh... Email ke syuk_as84@yahoo.com

Anonymous said...

aktif lg ke blog ni..klu jd agen brapa harga? email quotation taurusxx_man@yahoo.com

Mohd Izzat said...

Assalam...sy berminat nk jd agent..bley emailkan senarai harga sabun utk agent x??-rhmajuglobal@gmail.com...
tq..

Anonymous said...

Hello there! Τhіs aгticle coulԁ not bе written much better!
Loоking at this artiсle reminds me of my prеѵious
гoommate! He alωays kept tаlking about this.
I most certainly will fοrwarԁ this informatіon to him.
Fаіrly certaіn he'll have a very good read. I appreciate you for sharing!

My website; barbi oyunları

Anonymous said...

Lіnk exсhange is nothing else however it is just plaсing the other
person's weblog link on your page at suitable place and other person will also do similar for you.

my web site ... blok oyunları

Anonymous said...

Genuinely when someone doesn't understand after that its up to other visitors that they will help, so here it takes place.

Here is my web blog :: dedicated server

Maryam Farhana said...

Sy ada beli yg kat kilang d sg.buluh smlm...
Tp tak puas hati ah...mcm tak rs sgt sabun dia...
Toilet bowl detergent pun tak bkesan...kata nya just siram je dgn liquid tu...than lps 20minit just bilas je...tp dah 2x buat..tak de prubahn pun blk air tu...huhuhuuu

Anonymous said...

berminat nak jadi agen, e-mail saya detail ye.

rocatun@gmail.com

qhasseh imani said...

sy berminat jd agen tp cmner erk..

qhasseh imani said...

sy berminat nk jd agen tp cmner erk?

Anonymous said...

Blh pm details mcm mane nak jd agen
norafizah87@gmail.com

Anonymous said...

Saya pun kena juga,,jadi skrg ni saya dgn partner dah buka kilang semdiri kalat mimat call saya 0146268571 sutan bagindo

Anonymous said...

Jika minat nak jadi agen dapatkan harga agen dari kilang kami semua jenis htbungi 0146268571

Anonymous said...

Hubungi kami suliza_75@yahoo,com,my dapatkan dgn harga agen

eidafarida said...

seremban boleh ker?

Anonymous said...

msj detail kt email saya msazuwan87@yahoo.com

Anonymous said...

boleh bagi saya alamat kilang puan ambil...saya tak tahu nak amik kat mana. sebelum ni saya ambil atas orang je..jadi harga mahal sikit..dan terpaksalah jual mahal juga.emailkan kat alamat e-mail saya ummmi_aniq@yahoo.com...Tq

Anonymous said...

bagi details harga agen dan kos penghantaran kiranya anda boleh hantar ke muar, johor....ummi_aniq@yahoo.com...alamat e-mail tadi salah taip ya...tq

Shuhaila Yaakob said...

Saya berminat nak jadi ejen....tolong e-mailkan maklumat ke shuhaila83@gmail.com

rubiyatul adawiyah said...

ade agen kat johor tak?? nak beli sabun,, hoho

syairah said...

sy berminat. emel mamanbabyshanteq[at]gmail.com

kembara langbuana said...

salam.. emelkan saya nak dptkan dengan harga borong..
TQ

nadia che aine said...

assalam...berminat nak beli..tp area kuantan..blh bg detail abg yg jual sabun tu

Anonymous said...

salam..mcm mana nk jd agent? saya tinggal di kawasan Triang , Pahang.
Tlg email detail emyzuhana_5512@yahoo.com

Anonymous said...

harga borong

Anonymous said...

saya dari jb nak jadi agen..send harga borong n details ke rathigah79@gmail .com

ruziani said...

Nak tanya, kat kelantan x de agent ker

Rohaizan Mohamed said...

assalam, klau ingin jadi pengedar brape min order...seblm ni sy ambil dr org jd klau jual mahal harganya..nk info--agx8853@gmail.com

Jutawan Akhirat said...

Assalamualaikum. ..harga pengedar brape rm sebotol 10liter? Dan brape minimum kena ambil? Pm ke emel fazakkeer@gmail.com tq

Jutawan Akhirat said...

Assalamualaikum. ..harga pengedar brape rm sebotol 10liter? Dan brape minimum kena ambil? Pm ke emel fazakkeer@gmail.com tq

Anonymous said...

PM ke nadiatulnajiha@gmail.com

Anonymous said...

Saya berminat nak jadi agen.. emel ke judintj@gmail.com

happily ever after said...

Abg yg k kuantan 2...nk contact cmne?

Anonymous said...

Saya berminat nak jadi agen. Tlg email pd saya jibon6388@gmail.com. saya area setapak

Anonymous said...

Assalamualaikum. ..harga pengedar brape rm sebotol 10liter? Dan brape minimum kena ambil? Pm ke email max_may85@yahoo.com
tk

dsDanish said...

Salam,klau saya ingin menjadi egen pengedar sabun baju harga berape ek klau ikut harge borong..
dsdanish2008@gmail.com

Anonymous said...

kena ambil berapa botol utk penghantaran . saya di danau kota. email qmrh@yahoo.com

Anonymous said...

Berminat nak dapatkan hrga sabun dynamo yg lagi untung3?? jom daftar ke kursus dynamo 23/11/14 ni.belajar buat sndiri..tak susah!! wasap 0123427823

Anonymous said...

electronic cigarette reviews, electronic cigarette starter kit, smokeless cigarette, smokeless cigarettes, e cigarette, e cig

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011