Sunday, November 13, 2011

Hantaran =)

Assalamualaikum...again....
Sudah baca entry HB liza??Sila komen ya.So,now bab2 hantaran plak.
Kisah kesah hantaran ni banyak sgt.Bila hengat sedih,kecewa pun ada.
Tapi benda dah berlalu,redha hokey..hahhahhahahaha

Untuk hantaran pihak lelaki & perempuan,Kami decided beli sdn bhd.
Yang mana suka,beli je la.Janji suka sama suka..ewahh22 =)
Liza beli lum sum terus.xde pun beli runcit2 tiap2 bulan.
Alhamdullilah ada beberapa brg hantaran kwn2/sedara mara yg sponsor.
(Liza xminta pun ) tapi dorang sendiri nak kasi.huhuhu

Untuk hiasan/gubahan Liza punya part DIY..Bantal sahaja sewa dekat Cikin (Bloogers)...Liza xikut theme caler pun.Belasah shj.jnji cantik dimata ku.
Hantaran ni Liza gubah after nikah bersama cousin n kwn2.Pukul 3 pg baru siap.Dahlah pagi sabtu bersanding.Nasib baik mata xlebam.Liza & dorang2 ni first time gubah,so hasil DIY la..xpe2.bila lagi nk gubah kan kalau bukan time ni.

::: Details my hantaran ( L & P ):::

- 9 dulang vs 11 dulang
- family gubah vs DIY
- Silver vs Colourful

Walaupun Hantaran Liza DIY tu simple tapi Liza puas hati.Liza xsuka gubahan
yang heavy2.Simple tu sgt hokeyyy for me.Lagipun nk pakai sekejap utk tayangan org ramai (tayang ke )hihihi..Tak mahu membebel lebih2,nnti ada menyampah kita layan gambar ye kwn2...

:::: Hantaran Perempuan ke Lelaki (DIY) ::::


:::: Hantaran Lelaki ke Perempuan ( gubahan oleh mak & kakak suami ) ::::



::: Close Up Picture :::





- Untuk alas dulang serta dulang nasib baik biras aka kakak ipar suami ade butik pengantin,so Liza pinjam je 11 set alas/dulang..Bantal tu sgt murah puan cikin kita sewakan..so sgt berbaloi2.Untuk bunga2 fresh tu pun below rm100.so bg Liza oklah kot..hihihih..bunga fresh ni mmg mahal sikit...
Ok wassalam....jumpa lg nexttttt

No comments:

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011