Tuesday, November 15, 2011

Wedding Shoes 3in1

Hi...
Erkkkk mengantuk yer.Tapi mood nak meng update membuak2 ni.
Sebelum ni punya la pemalas tapi nah hambek ko.ketik ketik tangan Liza ni
menaip,kerja kat luar byk tapi mengadap komputer xabis2..(bos xde)
Itu je.tu yang sibuk berani stay kat opis.Raya seketika melepak di opis.

My wedding shoes ni Liza beli 5 hari before nak kawen.3 IN 1..Liza guna untuk nikah,resepsi & bertandang.Jimat sangat disitu.Mula2 nak beli 3kasut tapi xde budget so bertukar menjadi satu...Liza ingat nak pakai wedges utk wedding sbb xpandai pkai high heels tapi dengan rasa kecewa xjumpa yg berkenan.

Liza beli kasut ni di Parkson Pavillion.Hari isnin tu Liza ada meeting pukul 8malam, so Liza habis kerja 2.45ptg,Liza malas nak balik rumah so Liza jalan2 kat ke Pavi dgn kwn Liza.Liza pergi bahagian kasut dah ternampak kasut silver ni,terus melompat2 nak beli.

My wedding shoes details :

* Colour : Silver bling2
* Size : 39
* Brand : Sembonia
* Price : RM 89.90

See, xsampai pun rm100.So senang hati disitu sbb xover dari budget Liza.Then boleh guna 3 majlis sekaligus.ahaks.Jimat gila Liza punya perbelanjaan.Lepas kahwin pun Liza still boleh guna kasut tersebut.Bukan pergi kerja yer,comform kena baling kasut dgn bos.hihihi..Raya Aidiladha baru2 ni liza mengedik pakai kasut ni ke kampung suami.Time tu hujan..so berlumpur sikit..tapi xpe boleh cuci =)..Love My wedd shoes yang sangat berjasa =)



5 comments:

erin moshimoshi said...

cntik kasut nie

shafika fieka said...

lawa la kasut liza..

LittleSunshine said...

Erin & shafika: tq.cantik,n 3 in 1.huhuhu.jimat kos pengantin

Elis Escada said...

waaaa...cntiknyer...minat glew :) tp saya ssh nk cri kasut cz masaalah dgn saiz...sob...sob... i dh follow u.. :)

LittleSunshine said...

Elis: yesss luza pun heart ngn kst sendiri.huhuhu.dont worry confom ade size yer

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011