Monday, November 29, 2010

Pameran Pengantin-PWTC/Photografer Done

Salam semua..

walaupun ada byk masalah yg bertimpa2 dr mggu lps..lantaklah mls aku nk amik port.yg penting aku dh settle 1 perkara.

Smlm,aku pergi Pameran Pengantin ngn Man..Kt PWTC..Ni kali ke2 kitrg survey,be4 ni kat Setiawangsa, tp dat time xde pun ura2 nk kahwin,,so smlm pergi dgn ada tujuan la.

Masa kami dtg tu pun dh petang n Majlis Perasmian tgh start..menteri apa entah dtg.aku pun xamik port..he3..

Pameran Pengantin 1 malaysia..erm aku cr gak booth india,xde pun..cina ada la..utk photografer..mula2 aku booth Rins Suzana..sbb dlm internet..aku berkenan btol dengan pelamin nyer ala2 cottage..tp utk servis luar lmbah klang xprovide so just untuk sewa baju jer..( alah kalau ada pun,aku xmampu..he3..poyo je lbh)



Perasmian dimulakan dgn Silat

2nd aku gi booth photografer ..Apa ntah aku lupa..ok gak la punya package yg ditawarkan..tp aku nk usha lg..last2 aku gi melepak kat booth MyCuteMoment..mula2 aku xperasan,Man la tarik aku..dia suka dgn video kahwin yg ditayangkan..mmg sweeT.





Tgh isi form

Tp layanan kat MycuteMoment mmg bgsla..sgt friendly.kalau tgk package boleh tahan mahal.tp mmg cantik pic..lps abang tu terangkan kat kami apa yg xphm..dia suruh big bos dia marketing kat kami plk sbb bos dia tgh free..borak2 ttg package n mcm2la..last2 bila tnya wedding kat mana,,,ermm..abg tu org Temerloh juga..ha3.1 kg dgn Man..rumah atuk dia kat sn..so lg lah havoc we all discuss..aku pun apa lg..bg la murah ckit..ayat2 manis aku guna..hik hik..

Lama juga la abg tu nk marketing kat aku yg byk soal ni..yela aku nk wedding aku nnti..gambar cantik2..abg tu siap bg jaminan..lg..he2..ayat mmg power la dia guna..
Last2 setelah aku tgk hasil kerja mereka..aku pun setuju..Man dia xkisah,,sbb akauntan aku..hahhahahha..

Hopefully,aku xmenyesal pilih team dorang ni..aku n man palk,nk boking awal be4 2011,bukan ape,,2011 ms utk kumpul duit.mls nk survey2 lg..byk lg nk pikir..yela Man sll outstation,so ms dia free la aku nk ajak dia cari apa yg ptt..

Ok..settle photogrfer,we all trus cabut..mls nk duk lama2 kat situ..Pergi rumah makcik aku akt Bts mnm air plak..ikutkan nk gi Shah Alam..tgk cincin tp kedai member Man ttp 6.30,hari hujan takut xsempat..so mcm biasa..layan wayang..citer Ngangkung....Best..asyik gelak je aku dlm wayang..lega sikit kepala otak yg serabut



Sempat Lg Man nk main game..hampeh..




P/s: SEETLE 1 MASALAH..TGGL BAYAR JER...duit oh duit..sila dtg...hik hik hikk

7 comments:

Dzana said...

hui gempakkk laa man kawen nti....huhuhuh

LittleSunshine said...

nape gempak..anis nk jd flower gurls kitrg ek..huhuhuhu

Nurul Fariha said...

hai..jom share link..saya pun B2B jugak..
http://nurulazrol.blogspot.com

Anonymous said...

ӏ am really imρrеssеd wіth your
writіng skillѕ aѕ well
as with the laуout on your weblοg. Is this a pаiԁ theme or did
уοu modіfy it yourself? Anуway keep up the еxсеllent quality writіng, it iѕ rare to ѕee a nice
blog like thiѕ οne thesе ԁayѕ.


Havе a looκ аt my web sіte :: payday loans

Anonymous said...

Eхсellent post! We ωill be lіnking to this great content on οur sіte.
Keep up the good writіng.

my web pаge :: small loans

Anonymous said...

I'd like to find out more? I'd liκe tо find out
mοre ԁetails.

My web site; payday loans

Anonymous said...

Verу nіce рost. I јust stumbled upon youг blog and wished to say that I've really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I'll bе subѕcribing to уour rsѕ feed аnd I hope you
write again very soon!

my blog; payday loans

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011