Thursday, December 2, 2010

::Sakit Perut::



Allopssss frens..

entry kali ni xde kn mngena dgn psl kawen..he3..
aku xde mood nk pikir psl kawen..xlarat sakit perut
dr maghrib smlm..bukan masalah period..tp mslh aku sendiri
yg entah apa2..

nk gi klinik mls..takut doctor,ha3.aku la yg pndir sgt,.blk keja smlm
nmpak la ns goreng kat dapor..housemate aku ni rajin masak..padahal prt
aku dh kenyang.tp nafsu melonjak..aku bedal ns goreng.konon nk diet hampeh..

dah siap mkn,blh plak aku landing kat sofa tgk movie..so alkisah nya perut aku
jd sebu..emm. padan muka aku..mlm tu juga aku nk kuar settlekan apa yg ptt kat bank..
aku keluar ngn asst aku,dlm pukul 10 lbh aku lpk kedai kt bwh umah kwn aku kt kepong..
kwn2 ms uitm dulu..then aku belasah teh tarik..aduii miss aliza dah tau teh tu angin
order air tu juga,,nk jdkan citer pukul 12 aku blk..perut dh meragam..sakit..
akultk myk panas xmenjadi juga..xtido mlm aku tau..pukul 3 aku terjaga..aku muntah plak..abis semua nasi keluar..wawawawa..nk nangis..aku xsuka muntah..i hate..
sbb perut mcm xselesa..tp sbnrnya lau aku muntah..lg bgs..

sbb keluarkan semua apa yg prt aku xnk..aku tido blk..dgn xselesa..mls nk gi keje..
aku msuk 6,30..aku mndi2.aku xlarat la nk pi..so aku gi keje lambat td..kul 9lbh br sampai..ni pun xlarat..silap2 jap lg aku chow..nk pusing pdg pun..xlarat juga..nk muntah dr td..wawawa..keje byk..


ok//sy nk pulang rs nya..duk rumah rest..tp xtau la pukul bapa nk blk..

6 comments:

Maizatul said...

alaaalaaa.....siannya dia...kalu ahkak la khannn..ambik mc...tido kat umahhh....abiss ceritaa....

Dzana said...

baring tgh pdg...gelek perot tuh ngan buggy..ok ler nanti :P

LittleSunshine said...

k.mai: he3..dh slmt blk kul 1 td..ni pun br bgn tido...

zana: ko ni xabes2 dgn idea kekejaman ko tu..hik hik hik

~ mizzAmy ~ said...

kesiannya... yesterday pun i mc sebab sakit perut. tersalah makan gamaknya.

LittleSunshine said...

alhamdulillah hari ni br aku..lps mnm 100 plus..angin la ni..kurang exercise.

anaztasias aira said...

masa saya baca ni pun saya sedang sengugut sakit perut hehe

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011