Monday, December 20, 2010

Mini Pelamin




Salam all bloggers..

Mood berangan = Mini Pelamin..

Aku mmg minat sangat dengan garden theme..Insyallah my wedding nnti nak pelamin ala2
taman & bunga2..Comfomlah dulu study Park & Amenity so darah taman ni mngalir dlm badan. ayat poyos..Man xkisah..dia ckp ikut jela..theme org asli pun xpe..ayat kejam dr bf..he3..jom layan picca.mini pelamin utk nikah or tunag..tp aku nk buat sendiri..kalau jadi la..tiru2 idea dlm picca ni..









pic yang atas caler blue & white tu cantik kan..macam ane aku nk buat yer..masuk hutan cari ranting2 kayu,,hahahha..sanggup aku..xkisah..janji puas hati.. =)

14 comments:

Rilla said...

Suka sangat pelamin yang 1st ngan yang last. Rilla pun suka pelamin ala-ala dalam taman.

Btw, dah link and follow u *wink*

K.I.N.A said...

haha..kelakar la ckp theme org asli..hehe..sama la tunang kite pun xkisah..yo yo o je dorg ni kan..

ZARA said...

nice! i love the 3rd pic. very taman'ish' in terms of the colour! me likey!

LittleSunshine said...

rilla= nk sanding kat taman mcm erra xdptla so pelamin ala2 garden kt umah pun dh kira ok..thanks ya =)

Kina= org laki mmg mcm tu.ikut je mcmane kehendak bakal isteri..ha3.tu la ada ke ckp theme org asli..rasa nk sekeh2 jer..ha3

zara= yupp yg 3rd tu nmpak modern n caler2 cntik..liza pun suka sgt...

"cikkin" said...

salam..hye..suke laa pelamin yg 1st tu..mmg kene msk utan cr ranting laa gamak nye ek..hehe..

hey..i pon da follow + link u..salam kenal..=)

LittleSunshine said...

cikkin..

Jom cari ranting kayu ramai2..& spray kaler silver macam tu..hahhaha..ni teruja ni nk buat sebijik mcm tu..ahaks

LisaLisut said...

emak i confirm suka no1.kalau dh gila biru semua benda biru pn dia suka.haha.hi salams! ;)

Aya said...

hi dear..

followed u back.. and linked u :)
nway, suke gak 1st pelamin tue.. sgt gojes! :)

LittleSunshine said...

LisaLisut= Nice kan blue tu..kalau kita pndai .boleh jer buat sendiri..
kalau la i kreatif =)

LittleSunshine said...

aya:::: yup dat true..mmg ramai bloggers suka yg 1st tu =)

iedchan said...

hey..hehe sy nak kawen jugak..lawa pelamin tuu...saya da letak u dlm my exchange link..:P

R-YuzSha said...

comelnyer...
dear x-change link yer.. ehehehe..
salam kenal..

LittleSunshine said...

iedchan: kalaulah kita dpt pelamin tu,...bertambah lawa.he2 =) thanks ya ..

r-yusza:salam to u gak,,,,keep in touch =)

malyn said...

hye dear..i da linked ur blog..lets share ideas & problems as b2b!thanks ye.. :)

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011