Thursday, December 9, 2010

Review my aunty wed

Salam semua..

Bosan nya mlm ni.nak keluar, xtau nk pergi mn..dah la skrg start kn berjimat cermat.
So nk keluarkan duit kn la buat calculate.. hehehe..Okies.dr td aku xtau nk tulis psl apa..no idea.tiba2 aku teringat majlis wed aku punya aunty, adik bongsu mak aku..Mungkin dah basi kot wed dorang ni..Tp still majlis tu dis year..inai dijari dh hilang..he3.aku aku nk share pic2 wedding my lovely aunty..

::::: After Majlis Nikah :::::



::::: With THe Hantaran ::::




::::: Me,Counsin wif Bride & Groom :::::



:::: Make By Epie Temerloh ( Make up Artis ) :::::



:::::My Aunty & Uncle :::::




:::::Acara Baling Bunga ::::




::::: Acara Potong Kek :::::



:::: Majlis Berinai ::::






****** ok tu jer pics yg aku n share..he3..aku suka make by Epie tu,,tp aku xmmpu la nk hired dia time my wedding.but i wish ..he3.My aunty skrg tgh belajar make up so harap2 ms majlis aku nnti aunty aku ni dh expert la.. :) hantran2 plak semua nenek aku yg buat.nenek aku mmg teror bab2 gubah hantaran,,bg je gmabar..serah la kat nenek..insyallah my wedding aku nk suruh my granma yg buat..so bolehla save..he3.orait tu shj..daaaaaa******

4 comments:

K.I.N.A said...

menarik baju warna biru aunty aliza..

LittleSunshine said...

dark blue ya
dia ckp nk mcm ning baizura punya.
tp cantik kan..
liza pun suka biru tu

Reen Tart Nenas said...

dulu nak amik epie temerloh gak, tp nyer dpt tau pasal die lepas dah booking Hazlie Hamzah. so melepas la nak guna khidmat die... takpe, liza bleh save duit utk MUA dari skang :)

LittleSunshine said...

reen: tp hazlie hamzah ok gak..nature jer make up..ohh xtau la
dpt hired epie tak..im wish!!

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011