Thursday, December 30, 2010

Colmar Tropika @ Bukit Tinggi

Salam peepsss..

Sapa dah pergi Bukit Tinggi??Sila angkat tangan!! Ahaks.ni citer kira dah basi la.Last 3 weeks kami berdating di sini.Otw nk balik Temerloh,kitorang singgahla jalan2 cari pasal.

Kawan B2B kita iedchan pun dh cerita dlm blognya.Klik sini

Nama jer org Pahang,tapi xpernah jejaki tempat peranginan ni be4 this..isk isk ..
Hari tu En Bf sibuk ajak singgah kat situ..so aku pun follow je la.Berjalan dgn xde mood sbb tgh sakit perut.( Padan Muka )

Masa kami pergi tu ramai sgt org,maklumlah cuti sekolah kan.Cadangnya nk picnic kat situ,tp susah nk park kereta kat area situ.kat sebelah padang golf tu.dh ada signage amaran xboleh picnic..aishh..so telan air liur je la.

Cantik sgt!!Tu la yg dapat kami ungkapkan.Sesuai nk uat Lokasi PRE WEDDING di sini!Laju2 dh bgtau en BF.Dia ckp ok.hehehe i like!

Lagipun dr KL xdelah jauh sgt.So bolehlah angkut OP ke sini..i wish jer.maklumlah byk betul lokasi yg mnjadi idamanku utk pre wedding kami.Jom tgk pic kami!


::::: kami dah sampai :::::







:::::: Fridge Magnet .Wajib! :::::










Dah penat jalan2, perut pun lapar. Kami berhenti makan kat Hutan Lipur Lentang.Xjauh dari situ.Aku masak rendang ayam.Sbb mlm be4 tu En Bf nak makan rendang.Sbb last minit nk bgtau nk mkn rendang,so xsempat prepare..last2 masak xsedap.En bf ckp, kalau mkn kat kedai rasa mcm ni..setahun ken kutuk..ha3..Gila kejam bf..mana xsedap..aku lupa ltk serai..mmg sengal!Aku xkisah pun En Bf kata mcm tu, sbb xsedap pun abis juga dia mkn.. :P


:::::: ni la rupa rendang tu ha3 ::::::

8 comments:

Lala said...

waaa...nak g colmar gak!!!

LittleSunshine said...

Lala...ada ms u free2kan la gi..cantik tau.:)

Lala said...

colmar..! tunggu kami datang!!!hehehe

LittleSunshine said...

mggu ni cuti pnjng.bolehla.. =)

main rabbit kat colmar

elle's laaa~ said...

tengok rendang tu mcm sedap je... nyumnyum......

LittleSunshine said...

nmpak je sedap..padahal..xrasa ape2 pun..ha3..malu nya masak xsedap =(

iedchan said...

wah..pegi jugak ye..hehehe...besh kan tangkap gambar kat ctu...lawa2..cuma tinggi je sikit :)))

LittleSunshine said...

iedchan...: yup..tu la dh berangan dh ni nk uat lokasi pre wedding...he3

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011