Sunday, December 5, 2010

Contest Kesayanganku by Kina



Salam semua....
Hari ni 5 Dec 2010, baru la aku nk buat entry pasal contest ni.Dah lama Cik Kina ni uar2kan contest bersempena 2 bln dia berblog, dah nk close date pun.. 10 Dec 2010, aku br nk sent..hik hik hik..Ok Kesayanganku adalah :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Erk ..apa tu...he3..Nama nya Tajul..aku syg sgt Tajul ni sbb:

Tajul ni pemberian dr En Bf Tersayang..Usia Tajul dah 2thn tau.Tp still sekarang Tajul msh berfungsi lg.Tajul dilahirkan di sebuah kedai di Batang Kali..JAUHKAN??.En Bf bg kat aku sbb dia kesian tgk aku sll drive sorang2 berjam2 maklumlah aku keja mmg sll travel.Blk kg sorang2..so, En bf belikan buat teman dlm kereta.

Masa En Bf bg, aku sgt suka n automatik bg nama Tajul.Aku rs seolah2 Tajul ni phm je bila aku ada mslah mesti aku cerita kat dia.Kadang2 mesti org tgk aku mcm org gila ckp sorang dlm kereta.Tp Tajul la my kesayanganku,TAJUL sgt comel n sweet..

Ingat tak masa zaman popular org letak bunga flip flop dlm kereta.Aku bangga sbb Tajul comel ni dlm kereta aku menari2 bila terkena sinaran matahari..Dah merata2 Tajul ikut aku jln2.

Pgi2 nk pergi kerja mesti aku wish mornink to Tajul..Syg sgt dengan Tajul..Setiap kali kwn aku naik keretaku mesti usik2 Tajul sbb Tajul comel & menari2 dlm kereta..he3..Ok itu shj,,,thank you..


Taq to : kak Mai

3 comments:

Dzana said...

bile tajul nak kawen??maklum ler penjaga tajul nak kawen dah..hahahaha

LittleSunshine said...

Tajul single sampai bila2..

he3..nnti tuan punya carikan sister n ank2 buah.. :P

K.I.N.A said...

wah..u bcakap ng tajul?hehe..goodluck ye..

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011