Monday, February 21, 2011

Bakal memakan rumput di tempat lain!!!

Assalamualaikum wbt..

BLUES MONDAY!!

Alhamdulillah Liza dah sihat & kepala dah xsakit2 lg dah.Last week mmg la sgt memeningkan kepala.

Insyallah Bulan 4 nnti Liza akan bekerja di tempat baru =) interview yg Liza pergi tu ( Royal Selangor Golf Club ) Rezeki nk kahwin.Suka sgt sebab gaji yg diberikan sgt best.Actually,Liza xbagi lg surat resign but my bos dah tahu.Tp yg kelakar kecoh 1 company yg Liza dh nk resign n automatic last wed, Liza kena mgadap my GM & Director.

So company give me counter offer & bakal ditransferkan ke HQ. Liza xdpt nk terima offer tu sbb Liza xmau meragut rumput di HQ.ada sbb2 yg Liza xboleh bgtau management.

Setelah pikir masak semasak2 nya,Liza dh decide nk berhijrah juga ke company lain.walaupun en risik kurang suka sbb dia takut Liza lg stress ke tempat kerja baru/new company.




Liza terima tawaran ni sbb Liza dah nk kawen, so kn fikir secara hidup berdua pula.sekarang single,xkisah la nk balik lambat pun xde sape nk marah.Insyallah di tempat kerja baru nnti ok sikit.time kerja pun beza dr sekarang.

Counter offer from company terpaksa liza tolak.Liza syg kan company sekarang tetapi kadang2 Liza kena pikir ms hadapan & rezeki jgn ditolak.Selama Liza kerja di bidang ni, 2x Liza tolak tawaran company lain tp kali ni,Liza xmau tolak rezeki yg tuhan berikan.

Petang ni nak ambil offer letter n esok surat resign akan diberikan ke HQ.. To management Saujana, thanks for giving me a good lessons & experiences.

5 comments:

MIZZ SUE said...

selamat bekerja ditempat baru tau

LittleSunshine said...

tq..xsbr nk mgadap env baru

lovelyadibah said...

selamat keje kt tmpat baru gak!:)

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum liza,

tahniah, dear. akhirnya.. bakal meragut rumput di tempat baru. hihi. cute je bunyi dia. dah la letak gambar sheep yang comel. teringat pada cartoon shaun the sheep. hihi.

LittleSunshine said...

lovelyadibah:thanks you!! =)
cik shahira:liza mmg suka kambing!!! =)

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011