Monday, February 14, 2011

OP done!! Horrayyyy!!

HALOOOO

aishh alhamdulillah dh bekfes.mkn kuih kacang + milo pns.cukup.Ni pun dh pening2 lalat ni.entahlah badan ni xbermaya jer.

Liza dh ada OP for my wedding.Survey punya survey lebih kurang 15 Photographer liza sibuk mntak quo akhirnya setelah 3minggu dh dpt mn yg Liza rasa ok & terbaik (package & price)

Yang mahal tentu la cantik,tp kita kena pandai survey,kdg2 yg harga berpatutan pun hasil kerja amat memuaskan.OP pilihan Liza adalah Gandasuli Photo. Mula2 Liza mntak quo tu mmg laju la dorang reply.Gandasuli Photo
ni ada 4 org photogrfer.En Ajie ni full time yg 3 org ni part time lover.hik hik hik.Liza suka bab, min photografer 2 org setiap package kahwin.Then apa lg,terus minta jumpa n discuss.

So mlm jumaat lepas,Liza n en risik jumpa team Gandasuli at Bangi Kopitiam,Batu Caves.Lama juga borak2.maklumlah liza ni byk mulut.So mula2 package yg nk ambil nikah & resepsi.Tp kebetulan dia mmg buat promosi nikah complimentary free.So apa lg Liza pun kira lamsum nk bertandang juga.3 IN 1.lgpun budget liza pun still xlebih lg walaupun 3 event.En risik pun suka dgn package tu.

So 3in1 ni means EVENT selama 3 hari berturut2 la dorang akan berkampung di Temerloh Phg.Lagipun dorang ckp nk mkn ikan patin masak tempoyak.. =P Liza nikah jumaat mlm,sabtu & ahad mjlis resepsi n bertandang.Rumah lelaki xjauh so nk cari hotel utk dorang pun senang.Jom layan Picca team ni..


:::: Team Gandasuli ::::



::::: Event ::::




:::: Wedding ::::








Kalau nk tgk sendiri kt web pun boleh:

1. FB Gandasuli Yankess
FB Ajie

* http://arazymarzuky,wordpress.com
* http://artrazy.wordpress.com
* http://gandasuli.wordpress.com



Ok..Deposit OP done!!!MUA & BAJU DONE!!..Katering plak!!

5 comments:

Lala Latif said...

org Temerloh jugak ke..???
hehehe...same la kite...:-)

LittleSunshine said...

aah made in tloh..muka mcm kenal jer..ex smkt ker

Reen Tart Nenas said...

tahniah! satu hal dah settle :)

LittleSunshine said...

tu lor..lega..xpyh nk fening2 lg

Adawiyah A.Halim said...

wah...best2..dh settle OP...sy yg xsettle2 lg..pening2..

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011