Monday, February 28, 2011

Centerpiece DIY

MONDAY BLUES!!!!!!!!!

Rasanya sudah lama Liza x update entry pasal DIY project kan?
Sementara tunggu time nak balik,liza search internet kejap.so apa lagi usha2 DIY yg best...
Liza msh terkial2 ideal centerpiece so, rasanya byk lg masa yg boleh buat apa yg ptt.dari xbuat apa.,makan tido je kat rumah.

Liza suka yang ni!!mcm boleh buat sendiri kalau kreatif..




NICE KAN??

Sebenarnya byk idea yg boleh kita buat.save budget tau.


Kalau yg ni..bekas tu boleh cilok guna tin susu..tapi grass tu??ha3..lau Liza boleh la rembat rumput padang golf..bos, nk rumput cikit..kui3


Guna glass!!comel kan..bunga tu pulak riben..kos riben tinggi juga..depends on saiz..tp boleg buat kecil kan?



Lemon!! If b2b theme kuning sgt sesuai..lemon xde la mahal sgt.pastu boleh recycle tepek kt muka..ahaks


Guna bunga plastic & letak air/lilin..nice..tapi kat bwh khemah angin tiup..api padam..dlm dewan ok kot.



Buat setakat ni je lize share ngn bloggers.nk blik gi Sg Buloh!!daaaa

8 comments:

anaztasias nora aira said...

liza marilah kita sama2 DIY yeay ehheehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

suke yang last tu!!

elle's laaa~ said...

cantek-cantek .. auwww .. teehee :) sememang nya, akan ku gigih kan jua utk men diy centrepieces .. insyaallah ,,, :)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

yg no 3 tu cantik jugak bubuh deduan lalang + rumput...

choclairissa @ intan said...

cantik n menarik..yang terbalikkn gelas tu pelik..jarang org buat~

kitakesitu said...

suka idea yg riben-reben tu...comel =)

LittleSunshine said...

anaztasias: b2b blogger mm pakar DIY..he3

Osh!Nz: sweet je..n elegant

elle:dah xlm dah..elle kn comfomkan idea laju2..=p

LittleSunshine said...

kasut pink: sesuai utk garden wedding & recycle je..=)

choclairissa:peli n unik kan..mmg xpenah tgk org buat lg

kitaketsu:riben2 tu mmg comel..kos pun comel kalau sebesar tu..he3..tp xslh kalau nk cantik

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011