Saturday, February 26, 2011

SOUVENIR for Wedding

Hye darling...

U all dah decide belum nk beli ape utk souvenir for guest or VVIP?
Liza ade FB katolag2 from Indonesia..kat sana murah berbanding kat sini..tp depend on kualiti la.Nak ajak B2B cuci mata jap, b2b indonesia bg apa utk guest2 utk weding dorang.


1.Pemotong Kuku LadyBird


2. Rama2 ( magnet kot )


3. Dompet/isi syiling

4.Sapu tgn


5. Mirror ( Boleh letak dlm handbag )

6. Lilin Aromaterapi

7. Bamboo Pen ( kat sabah byk kan? )

8. Sikat Kayu ( ni mcm best )

9.Beg kecil..ada cermin kat dlm



- Harga boleh check dlm FB - SOUVENIR MURAH
- Liza rs boleh beli secara on9

Liza masih pening lg nk beli apa utk guest..ms dolu2 bg telur balut dgn tisu jer..he3..comel =)

Masa wedding aunty liza last year, utk guest perempuan bg dompet kecil utk bg letak syiling ( beli kat bandung ) kos rm 0.80/pcs..


So far guest sgt suka sbb souvenir tu boleh digunakan =)

p/s : jgn lupa bg sokongan utl liza contest ahmad fairus..tinggalkan comment shj..n Hit..tenkiu

............................................................

10 comments:

dyll basri said...

liza, cermin tu agak menggiurkan.. mahu yang itu 500pcs.. hahaha.. liza, yg liza byk review ni dari page mana? (tanya lagik.. tak abih2)..

oh dan kenapa saya tidak dapat dompet masa wedding amy? tapi saya dah dpt rocher ngan lilin chantek tu...

LittleSunshine said...

hahahhahah..dlm fb yg liza kasi tu..dlm tu byk gmbar souvenir..cuba jenguk2 btol2..hu2..

ohhh dylla dpt yg lilin tu ek..itu utk kwn2/vvip jer..yg dompet tu utk tetamu org2 kg =)..rocher n lilin tu liza yg bungkuskan.. =)

Renee Meow said...

so cute..!! something different kan.. yg sikat n nailclipper tu sgt berguna..!! tq for sharing.. :D


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

LittleSunshine said...

yup..liza mcm berkenan dgn sikat tu =)

poyaty said...

wahh, awk bg kite idea lah mahu cari apa. kite igt nk bg mknan jek. hehe

LittleSunshine said...

poyaty:bg mknan pun xde apa mslah..ok ape..depends on budget..hehhehe

Fara Wahida Hamdan said...

liza, berapa ye harga coin purse tu? kalau beli banyak dlm 800 berapa ek?

LittleSunshine said...

Skrg harga mhl kot.org bandung dh pndai nain currency.around 0.80-1.klau beli byk mungkin kurang dlm 5 sen.susah sikit nk bg murah.kn pujuk rayu la.hihi

LittleSunshine said...

fara: cuba beli on9 dgn fb ni..ade purse mengkuang..fridge magnet pun ada.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.107051362745950.8478.100003232602304&type=3

LittleSunshine said...

fara: cuba beli on9 dgn fb ni..ade purse mengkuang..fridge magnet pun ada.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.107051362745950.8478.100003232602304&type=3

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011