Saturday, February 5, 2011

Pening nak cr design pelamin

Assalamualaikum..

Mood berada di homesweethome aka Temerloh..Hari ni ada B2B yg selamat dinikahkan n sudah menjadi isteri.Liza minta maaf xdpt join sbb ada di PHG..Liza doakan kalian semoga berbhgia hgga akhir hayat..

Alamak Liza masih pening nk cr design pelamin yg sesuai.Theme Liza Garden Wedding @ Picnic Garden.Xdela nk buat ala2 vogue or meletopsss.Liza nk simple je.Sbb budget Liza ciputtt..Be4 ni Liza ada infom my aunty nk sponsor 50% utk package pelamin.So,aunty Liza suggest bg picca n dia try buat mcm yg liza nak.Liza dah bg picca yg pelamin yg liza nak,,tp mcm rs simple palk sgt,..he2.

Itulah masalah Liza ..agak sengal..bila nk buat kptsn.Nsb baik aunty Liza ckp plg lewat be4 bulan 4 sbb dia nk buat preparation.ini antara picca pelamin yg liza nk buat..cadangan 1.. =p







Macam mana kwn2?Liza xnk sejibik mcm ni.tp lebih kurang mcm ni la..sbb nmpak mcm elegant.adjust2 skit..hu2..yg penting cantik.tp ada kwn liza ckp pelamin ni mcm birthday party..hhahhahhaaha...if ada idea lain, liza nk kwn2 share kot2 la kan..ok searching searching

5 comments:

miey anna said...

suke je sume pelamin neh..hikhik..sweet jek..comey n elegen..ok la..=))

LittleSunshine said...

tula liza suka..tp mcm simple..ahaks..liza kn gigih supaya suka akan pelamin n..xmau myesal

Q said...

Liza, memang..Q pon tak suka nak cari design pelamin sebab semua cantik-cantik harga pon cantik..huhu pening2...

LittleSunshine said...

Q : tu la..ni mslh juga..pelamin oh pelamin...aduhaiiii pob besar ni..walaupun bergmbr ats pelamin kejap jer,,tp susah betul

choclairissa said...

i pun design pelamin i by researching from these links...lain sikit kn dari pelamin biasa2 tu :)

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011