Tuesday, January 11, 2011

Contest Lagi!!

SALAM.....

3 hari lps, aku baca la blog B2B.tiba2 ternampak contest By Liyana MK
excited nk join tp sejak kejadian malang tu, aku xde mood nk perah idea & menulis secara aman.So abaikan contest tu.Tiba2, hari ni jari ni meronta2 cuba menulis & cuba nasib join bersama B2B lain..BTW, 1stly aku nk ucapkan sejuta ucapan terima kasih kp Liyana MK sebab sudi menganjurkan contest utk kami yg bergelar B2B.. =) & menringankan beban kami untuk preparation kahwin ( kalau menanglahlah )

Ok dengan ucapan Bismillah,



::: SYARAT2 PENYERTAAN INI..BOLEHRUJUK DI SINI YA KAWAN2 :::

1.buat 1 entri ("keistimewaan cinta anda dgn gambar terbaik anda bersama kekasih"dgn meletakkan link gadisdanbunge (seperti diatas) dan link blog ini (lyanamk.blogspot.com)..
2. warna yg disukai
3. tema kaler
4. kenapa anda ingin mendapatkan nya
5. tarikh tuk deliver hadiah giveaway tuh
6.tag kepada 3org B2b

PENTING!

entri perlu simple n comel
entri perlu meriah
entri juga perlu ada logo ini

::: LOGO WAJIB :::



Read more: http://lyanamk.blogspot.com/2011/01/calling-for-b2b-seluruh-malaysia.html#ixzz1An98qiQz


:::: KEISTIMEWAAN CINTA KAMI & GAMBAR TERBAIK :::


Alhamdulillah, sudah masuk tahun ke 10, kami bersama2 menempuh kehidupan sebagai pasangan bercinta. Dari zaman sekolah lagi,hingga sekarang & Insyallah Bulan oct 2011, kami berkahwin.Dugaan mmg banyak sehingga pernah banyak kali kami hendak putus, tapi dengan berkat doa & kesabaran kami, sifat bertolak ansur antara satu sama lain menguatkan lagi perhubungan kami. Dia amat istemewa bagi saya kenapa ?



Gambar ni diambil ketika kami menyambut hari anniversary kami yang ke 9thn ( 2010 ) at Frim.



Dia: Syg, abg akan lindungi syg sebaik sebaik sayang, macam abg teduhkan diri sayang seperti daun ni..

Aku : =) thanks,luv u



::: FAV KALER :::

Hijau




::: THEME :::

Green & Turquoise




::: KENAPA NAK BUNGA TU ::::



::: TARIKH UTK DELIVER ::

1 day before hari bahgia ( 21 Oct 2011 ) Boleh kan ?


::: TAQ 3 B2B :::

1.Ella

2. CikAtia

3. Viva La dIVA


Sekian .....Terima Kasih...

2 comments:

Lyana MK said...

comel habes dear!!! good luck!

LittleSunshine said...

tq Liyana....xsbr dah ni!!he3

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011