Wednesday, January 12, 2011

Wedding Najib ex classmate UITM

Mnggu lepas SABTU 8 JAN 2011, aku menghadiri wedding member sama belajar kat UITM dulu.
Kawan aku ni lelaki.Dia ni kami panggil ustaz & paling warak la dlm kelas kami yg macam hantu tu..Najib ni xbyk mulut pastu dh la paling pandai.selalu dpt dekan setiap sem,aku??hemmmm paling corot sekali..ha3..

So, ini kira majlis bertandang la.Majilis tu dekat DEWAN ALWY ,FRIM,Kepong.Dekat je la dr umah aku.FRIM tu kan tempat aku selalu picnic,jogging ngn En Risik.Kira umah ke 3 kami..hahahhahhaa..Gembira nya jumpa kawan2 uitm.sape yg duk area lembah klang je la yg dtg, yg jauh2 hanya kirim salam je la. =)

Ok, mybe sbb bertandang, pelamin xde & juga bersanding.munkin najib malu kot..ahaks.Makanan mmg class.Aku rasa selama aku gi kenduri kahwin, ni la paling best n mcm2 jenis mknan & desert.dahla aku diet so hari tu terpaksa abaikan diet..
ok ni ada picca sikit..










OK sape kawan2 yang nak kawen area lembah klang ni.Aku nk bgtau pilihlah katering ni..mmg puas hati dgn menu yang disediakan..




SRI ANGSANA CANOPY & CATERER (1069423-K)

NO.14,18 & 22, JALAN NIRWANA 37, TAMAN NIRWANA, OFF JALAN KAMPUNG PANDAN, 68000 AMPANG, SELANGOR. H/P No : 012-3728442 (AZLAN)/ 019-3628442 (AISYAH), FAX : 03-9283 5715

4 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

wallawey, burung puyuh goreng tu..

LittleSunshine said...

aah tau xpe..lau mkn kt luar mahal tu..so kat situ melantak je la..burung puyuh..ahaks

.: an :. said...

wuh... sdapnye... rase nk ngap aje... huhu

LittleSunshine said...

liza dh ngap dulu..kenyang lunch + dinner.. laksa pun ada

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011