Wednesday, January 12, 2011

Sekarang Menjadi 3 PILIHAN?




Salam...

Entah knp hari ni menjadi pisang goreng panas.Td pagi aku citer aku dpt offer yg ke 2, yg ni dah 3..Macam xpercaya kan? Club yn ke 3 ni jauh skit dr KL, tp lau aku nk,kn pindah..sbb jarak dr selayang 1 jam.aish..

Supplier baja aku call td,kebetulan dia hantar barang kat situ, n Manager tu nk pkai ACS,sbb staff dia kn buang, uat kerja main2.Dia usha2 kalau aku nak, sila tel la dia.
aku skrg ni kn study background company & yg paling aku pentingkan cuti senang..itu saja.Jumaat ni, 2.30 aku gi ronda2 padang kat 2nd choice.Yang 1st choice tu aku dah pergi bulan lps.Yang 3rd ni, tgk dulu, nak settlekan satu2 dulu.

xsbar nk bgtau boss aku ni,,mungkin jumaat bos dtg,nk tel malas, sbb bos tgh oustationn.nak tnya pendapat dia.Alhamdulillah..ada gak org nak hired aku..Silap2 semua aku xpergi..stay company lama..kalau pening sgt.

2 comments:

K.I.N.A said...

wah..murah rezeki..btul tu..pilih yg mne sng nk cuti..;)

LittleSunshine said...

murah rezeki dpt offer.tp lau dpt.lps interview..lg la murah rezeki..he3..yup,skrg cuti amat penting. single xkisah,ni dh nk ber2 ni kn la spend masa wif family...

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011