Saturday, January 8, 2011

RM30 - 1 panggung... =)

Assalamualaikum all bloggers..slmt pg juga..

Wah best nya korang tido lagi ya?Liza dh terpacak kat opis..Full weeks sgt buzy.Dis monday ada big tournoment.Start smlm staff kena kerja from 630 am t0 1030 mlm...aku x?he3..nsb baik ada 2 org asstn..juz halo halo jer..Dorang suka la uat keje malam..blh claim ot byk2..ni palk mamat bangla ni.aku senang jer..janji apa yang aku nk tu buat,padang cantik..no hal korang nk ot gila2..

RM30?? APA TU??

saja nk mengedik..last monday..Aku balik awal 1jam..then mcm biasa amik BF..selalu kitrg mmg dating monday sbb selasa Man akan outstation. Hobby kami ni Tgk wayang.bosan2 tgk wayang..belasah jer citer apa jnji dpt hilangkan bosan.PORT fav..Big cinemas Brem Mall Kepong. Bset tgk situ sbb seat selesa, org pun xramai, xpyh nk Q pjg2.Majoriti cina yg ramai..so malay couple xramai sgt la..

Masa nk tgk beli tiket tu, Man ajak tgk 3D cerita Gulliver Travels.1st time nk tgk 3D.ahaks..Tgh pilih seat tu..tgk2 kitrg je yg nk tgk 3D citer tu..panggung kosong..Time 3.45 pm...Masuk2...dua2 bantai gelak..bestnya layan popcorn, nk gelak besar2 pun xde org nak heran..

Man : Syg, bestnya panggung besar ni kita ber2 jer..xpayah nk byr beratus2 ringgit..sewa 1 panggung..

Aku : Btol2..bukan senang nk dapat peluang ni..romantik gila tgk wayang ber2 jer..he3 =)


::::Posing maut :::




::: Juz u & me :::





Nasib baik citer tu best, so gelak sakan la kami dgn cermin mata 3D yg besoorr tu..

habis tgk wayang gi Jln2 kat JJ Metro Prima,Kepong.Aku nk cari seluar & renew JJ kad..Dinner kami kat Istana Bamboo..Tempat mmg marvelous..mmg sgt cantik..siap ada sawah padi tau,Price boleh tahan mahal..tapi makanan dia bg aku biasa jer.makan ber2..menu nasi putih, ayam msk sweet sour, telur dadar long bean & samabal petai udang ..plus minum carrot milk & longan .RM 74.30..Mahal kan.biasa je..if ngn kwn2 makan kat situ gathering mmg syok la.sbb tmpat tu cantik..

More details ni web restoran tu

http://www.istanabambu.com.my/main.html

::: Dinner :::




Gambar aku buruk..sudah gumukks,so malas nk upload..Tghari ni makan kenduri kat Dewan Alvy FRIM..nnti liza update yer...daaaa

2 comments:

Schaz said...

jeles giler u oll dpt tgk berdua je dalam hall yg besa camtu..heaven habis nak gelak ke nak nangis ke sukati je..:p

LittleSunshine said...

mmg la heaven..bukan senang nk dapt peluang ni..couple 9thn br dpt.he3
tp tgk2 hari selasa the next day..sedih tahap gaban..

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011