Thursday, January 27, 2011

DIY - Button

Salam..

Dah settle pagi td interview.Alhamdulillah RGC suka aku..he3..tapi expected salary yg aku mntak tu higher sgt, xpadan dgn 3years my exp so CS tu tnya nak ke x dgn apa management nk kasi.Ikutkan ok jer tp aku mgada2 nk up lg rm200.So tggu 7hb Feb for meeting Committee club.If ok,aku happy,if x,aku pun happy..saja jer nk mintak lbh rm200.kot2 committee club say yes.GM tu nk kasi yg offer tu pun ,aku mgada demand..haruslah nk kawen..ahaks..ngada tol!!

Ok tutup citer kerja, aku masih kat opis tggu pukul 5 sbb pukul 6.30 ada meeting committee penguasa padang golf dekat UPM.So layan internet =)
Xsabar nak buat DIY..salah satu nya aku nk buat mende ni.......


BUTTON BOUTONNIERE


Berangan2 dah..aku nk suruh sepupu2 kecik aku ni pakai yang macam ni.Bukan apa budak2 kan suka benda2 comel mcm ni.Nak ltk bunga kat baju dorang,comfom masing xde perasaan suka..he3..




Cantik kan??So jom kite terjah apa yg barang2 kena beli & cari kat kedai kahwin!!!


• • ♥ • •

Buttons
Floral Wire
Floral Tape
Ribbon
Glue Gun
Scissors
Safety/Push Pin

• • ♥ • •





Macam mana nak buat??So jom kita follow ikut jer gambar ni...





Dah paham???Ok selamat mencuba =)

4 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Comelnye.. Mcm nak buat jgk, bg anak2 buah pakai..

LittleSunshine said...

sesuai utk kanak2..bwh 12thn..he3..jom buat sama2 =)

LittleSunshine said...

sesuai utk kanak2..bwh 12thn..he3..jom buat sama2 =)

Putri_Aizat said...

comel...ti adik kawin leh lah wat camtuh....best2...lain dri yg lain...

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011