Wednesday, January 26, 2011

Pelamin 2011 & HOT NEWS for B2B

Hiiiiiiii......

Dah lama xupdate pasal pelamin ni tau.Tadi terjumpa la Bridal kt Kl ni.so butik ni ade tunjuk2 pelamin yg cantik.Sekarang aku kn cr desing pelamin sbb aku kn hantar be4 bulan 4 kpd wedding planner..pening jugak la nk cr design2 pelamin.dah la cantik2 sekarang.Boleh rambang mata.








Cantik x??combination colour lbh dr 3..

Opssss apa yg hot news yg aku nk share ngn korang ni..ehem2

Ok to all b2b Insyallah, Bulan 4 nanti Aku nk buat contest.Saja nk rapatkan silaturahim antara korang semua.hadiah2 nya insyallah best sebab contest ni disponsor oleh my aunty.Untuk pengetahuan korang semua,my aunty otw nk buka own butik.So dia nk promote bridal butik dia plus make up.Hadiah nya mungkin free make up ++++...tp xsure nnti akan di update.Tunggu bulan 4, ada pengumaman..he3.


Alhamdulillah,coming soon, my aunt dah setuju nk sponsor 1/2 price..yeayyy save my budget utk pelamin.Untuk promote sekali la..he3..So baju pengantin kn cari bridal.Pelamin dah settle =) Belah bertndang xpe..bakal kakak ipar ada butik pengantin juga =)

Ok wait pengumuman nnti ya..xlama dah =)

15 comments:

Aya said...

suke pelamin 1st.. very nice :)

~ mizzAmy ~ said...

gabungan 3 colors still nice. jangan lebih dari 3, nanti pening. hehehe...

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum liza,

saya suka yang 2nd. nampak meriah dan lain dari yang lain. selalu kan dia nampak macam sweet-sweet gitu. 2nd tu nampak macam GAH/ WAHH sikit. hihi.

ngee.. tu pendapat saya la.

anyway, tak sabar nak tgu contest kamu. mahu jo-in. wink.

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

alamak, bulan 4 lame lagi tu.. hehe.. pelamin 1st tu cantik :)

Dita Lolita said...

tq for sharing.. :)

LittleSunshine said...

aya: liza suka semua..suka je la..tp xdpt buat mcm ni.hu3 =(

mizzamy: btol tu, if lebih dr 3 confom guest pun fening2..ahaks

cik syahira: ws,lau ikutkan hati semua nya nak/mewah..tgk budget lor =) ..tggu tau..mybe be4 bulan 4..sbb awal bulan 4 nk gi bandung.so blh beli hadiah sekali =)

kasut pink: aisshh sekarang sekejap je masa berlalu..contest ttp bulan 4..he3..tq ya xsbr nk join..hik hik

dita lolita: sharing is good =)

Adawiyah A.Halim said...

waah...best tol ada sedara mara ada butik..best2 =)

Miss Tatie said...

hi.. minta tolong boleh?

1) pegi kat http://www.cstproduction.blogspot.com/
2) under list "SENARAI ENTRY CONTEST FOR VOTE WHAT's HOT IS GETTING HOTTER"
3) pegi kat no 80
4) under my link : http://berkatalahdia.blogspot.com/
5) tekan button LIKE yg disediakan kat sebelah kanan tu...

please ehhh.... thank u...
kalo rajin minta tolong kawan2 vote skali ya...

"cikkin" said...

wahh..cantek2 sume..tapi kite lg tertarik tgk pelamin yg 1st tu..nmpk laen..hehe..=)
best nye ade sedara mara yg bukak butik..n willing to sponsor sket..half price pon ok laa..dari x offer langsung kan..

pssst..x saba tunggu blan 4 ni..hihihihi =))

YanaMIB said...

pheww sama la kita yang..utk pelamin mtk sponsor famili..kui³ =P

nnt kawen jemput na..hihi~ ^_^

LittleSunshine said...

cikkin: amboi ramai yg berkenan yg 1st tu ek..if buat kt dewan mmmg sesuai lor semua design.liza budget ciput so tgk b2b lain je la =)
tu la alhamdulillah.dh ade sponsor ckit leh la bernafas lbh..ahaks..tgguu next next....entry for contest ya

yanaMIB;aisshhh comfom la jemput kwn2 semua.insyallah..best lor family support pelamin..kurang2 lbh 1k tu =)

LittleSunshine said...

adawiyah: kebetulan plak..semua br nk buka butik..he3..

Miss Tatie: ok dont worry liza vote =)

liyana said...

pelamin yg 1st cantik. simple je.. pelamin yna nt pelamin murah je. maklum la pengantin bajet.. hhehe.. pelamin skrg mahal2.. :)

LittleSunshine said...

same with me liyana...liza pun buat yg mampu jer..
btol2 package kat bridal skrg sgt mhl =(

CikSyafa said...

Syafa vote pelamin 1st! sangat cantik..i loike ^__^

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011