Thursday, January 13, 2011

My Bff Wedding - nepalis gurl

Salam preeepsss..
Bosan lagi.Walaupun keadaan internet agak lembab tahap cipan, tapi aku ttp nak on9,
Kali ni aku nk post entry pasal my Bff Wedding.Utk pengetahuan kawan2,wedding ni dah lama, 16 March 2009 ( Betul ker Kc ??)ampun ya kalau salah tarikh..ha3..

Venue wedding ni kat Rawang.Masa tu aku kerja kat Lembah Beringin.so aku gagahkan juga pergi my bff wedding dinner.My fren ni from Nepal.Tapi dah lama tggl kat Msia,sejak atuk dia kot, so mmg warganegara Msia & saudara mara dia pun still ramai kat sana.

Aku kenal dia masa form 3, then kami mula rapat ms form 6.Kanchan Adhikari...best x nama dia or susah nak sebut.he3.Masa form 6 mmg aku baik ngn dia & family dia semua friendly.Kanchan ni pandai, xmacam aku.Results Stpm dia huh,,,mmg power la..aku kan kategori pemalas..ahaks.Then abis study stpm , dia sambung Deg kt UKM aku pulak UITM.

Kami still contact sampai sekarang.Masa ambil deg, ayah dia pencen so dorang beli rumah kat rawang, xstay kat Temerloh dah.Entah mcamnae hbs study kanchan ni nak kahwin dgn Pramod Singh ( Warganegara US ).Now Kanchan kat US & sambung study lg..adehh, mmg la ko ni gila baca buku la..pening aku.ha3.

Tadi aku bgtau dia, yg aku ada blog & infom aku bakal kahwin dis year.so dia marah sebab gmbar dia xde dlm blog.hahhahaha..Kanchan: aku mmg nk tulis entry ko ni..tp br kesempatan..he3..jgn marah dear..

Aku suka sgt dgn wedding dress Kanchan..sgt cantik!!dah la dia ni cantik,pakai apapun cantik.mmg comel kawan aku sorang ni..Ok jom layan picca wedding Nepalis gurl
ni..

:::: PENGANTIN & AKU ::::










:::: WEDDING CAKE ::::





:::: TIME FOR EAT ::::






Majlis ni kat Restoran Cina, Family/Saudara mara dia pun ada yg muslim,dijamin halal.Ok dah tgk kan pic dorang kawen, kat bwh ni pic after kawen..mood honeymoon lg kot.he3..






p/s : Kanchan, aku dh ltk gambar ko byk2..ingat OCT balik Malaysia, attend my wedding okies..miss u so much





Ok..Tammat!!

2 comments:

liyana said...

hebat nye kwn awk tu..rajin sungguh belajar :) -xleh nk view gmbr..:(

LittleSunshine said...

tu la dh kawen pun,duk kat us pun belajar lg.. ohh yake..knp..berat sgt ek picca tu

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011