Wednesday, January 26, 2011

Doakan Utk Saya....



Salam..

Muka suka hati..dah seminggu limited nk on9/blogging..berukband bual hal..so hari ni aku yer asst bwk berukband dia.lallallala..surf tenet sampai lebam =) entry2 B2B dah khatam semua.byk nyer korang citer yer..suka2 dpt share..luv u all..

Wah Esok Pagi aku ada interview.Sgt nervous.Sudah 3 thn lbh x pergi interview.Mlm td sibukla update sijil2.Sampai aku yer Sjl Deg entah mna2 aku ltk.Be4 ni uat xtau.ada ori transcript je.ahaks.Belasah je la.

Last Month aku dah checking padang tu.So esok kena interview with Team HR & Kapten Club Golf tu.Club Golf ni managed by comitee members.Esok 8.45 am @ HR Royal Golf Club,jln tun abd razak,KL...Bos aku dh bg tips dah.. =)

Hopefully aku x gelabah la.dah la speaking mcm ape entah.mmg fail.yg offer 1 lg tu pun aku dh antar resume & check padang ( Tropicana Golf club ) tp aku lebih berminat kat Royal Golf Club..he3.Tgk la rezeki kat mana.Aku nk keluar becoz thn ni, azam aku nk jadi ACS.Xmau Junior lagi.Kebetulan ade offer/kosong kat 2 club ni,so nk try =)

Doakan aku yer kawan2.Entah la mcm takut/gemuruh jer pg sok.nk pakai bj apa pun xtau.


p/s : kpd kawan2 blogger,if sape2 pandai autocad, aku ade kerja kosong bahagian landscape.tq

10 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

wish u all da best :)

LittleSunshine said...

tq frens =)

~ mizzAmy ~ said...

babe, keje tuh as apa ekh? gaji berapa? LOL... terus tanya gaji. kuikuikui....

LittleSunshine said...

he3..asst horticulture (exec) kot.sbb my fren kat tropicana golf( djaya corporation )yg suruh carikan..bsc 2500

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum liza,

saya ada basic auto cad. tapi sekadar lukis-lukis layout hall, rumah yang simple-simple boleh la. haha. tu assignment MSc tahun lepas.

kalau kata nak lukis bangunan ke apa, surrender lah ye. hi3x

eh, all the best esok!

LittleSunshine said...

ws..
oklah tu..liza ms study dulu ada belajar auto cad,,tp xpandai sbb pemalas n suh kwn yg buatkan assgment..ha3..

oic..yg ni more to landscape..tq ya..

Anonymous said...

Job tu available lg ke skg ni

LittleSunshine said...

xsure la..but boleh try tnya tropicana GC bahagian landscape

Anonymous said...

Owh..yeke..trime kasih...maf klu ta keberatan boleh bg tau mcm mne nk contact bhgian landscape tropicana GC?...

LittleSunshine said...

cuba tgk website tropicana GC..no contact..sbb my fren yg infom tu dah resign,..

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011