Wednesday, January 19, 2011

Theme Bertandang!

Hye kwn2 ku..
amboi u all esok cuti yer?aku keje maklumlah keje jg mat2 bangla ni wajib keje.ahaks..xpe, aku xsedih pun sbb esok kakak yg berniaga kat drink hut ( tmpt golfer minum2 dlm padang ) tu,buat ns dagang..so, rezeki jgn ditolak,,xsbr nk melantak ns dagang esok.. =)

Ok..juz for b2b, aku dh ade kaler theme weding.Tapi,resepsi & nikah xdpt lg.. belah bertandang je ( pihak lelaki ) En risik lor yg beria nk kaler ni..semangat betul,,xboleh bangkang langsung..ha3..Nak tau kaler ape??












SILVER!!!!!






Ok ker? masa en risik cakap tu, aku kata kat dia, cuba try silver + pink..Dia xmau..huk huk huk.Sila tegaskan di sini...SILVER only!!!!DIA ckp lau nk selit2 kaler putih jer dibenarkan..So, FULL SILVER or SILVER+WHITE my wedding theme utk pihak lelaki..Hopefully sesuai lor dgn kulit liza yg hita manis ni..he3..

Utk pihak lelaki xtau la ade pelamin ke x?En Risik xmau.Aku xkisah jnji belah perempuan kn ade pelamin..ha3..Kakak Ipar En Risik ada butik pengantin kt temerloh, masih baru lg..br 6 bulan beroperasi, so, belah lelaki, mmg aku hired bakal kakak ipar la jd wedding planner.Malas nk pening2..Aku jer belum decide nk Bridal mn ni.. =p

7 comments:

Aya said...

silver is nice! even x combine ngan kaler lain pun it stand out punye :)

LittleSunshine said...

aya: silver mmg ok..tapi takut xsesuai kaler kulit i yg gelap ni..huk=)

~ mizzAmy ~ said...

silver sangat chantek lah dear. try silver n purple. chantek juga. tapi silver n kuning pun nice. ;)

liyana said...

kena ada warna yg kontra sikit kot. baru naik seri tu kan.. (cewah mcm la pandai sgt.. hehehe)

Reen Tart Nenas said...

saye bias! mmg suka grey, sbb ms bertandang, saye pakai full grey. mmg chantek hoke. xcampur warna pun, grey can stand alone :)

LittleSunshine said...

amy= tu la k0non2 nk try silver n purple gak.tp 2 la ada bnkangan plak..he2↲Liyana=actly liza x kisah tp takut je xmchne ngn kulit gelap liza ni.en risik cerah.huè

LittleSunshine said...

reen= u punya bj ms bntandag tu memang cntk.mcm princess.liza nk mcm 2 gak.silver n reen sgt sesuai

Save the Date


* Merisik : 13/9/2010
* Engagement: Maybe No
* Solemization: 21Oct2011
* HerReception:22Oct2011
* HisReception:23Oct2011